Δολοφονία Αλκη: Αιχμές από τον Αλέξη Κούγια για τον χειρισμό της υπόθεσης

Δολοφονία Αλκη: Αιχμές από τον Αλέξη Κούγια για τον χειρισμό της υπόθεσης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοβαρότατες καταγγελίες αναφορικά με τον χειρισμό της δολοφονίας του Άλκη από τις Αρχές στην Θεσσαλονίκη, έκανε ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του Άλκη Καμπανού, Αλέξης Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega, τόνισε πως οι Αρχές αντί να κατασχέσουν τα όπλα στον σύνδεσμο και να ασκήσουν δίωξη στον 23χρονο συλληφθέντα για εγκληματική οργάνωση, διαχώρισαν τις δικογραφίες, τονίζοντας πως ήταν μια ενέργεια που έγινε από πρόθεση.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, στο κρησφύγετο που διέφυγαν οι δράστες μετά τη δολοφονία του 19χρονου, υπήρχαν όπλα, τα οποία έφεραν γενετικό υλικό των δραστών, ωστόσο η αστυνομία τα παρέβλεψε.

Παράλληλα, τόνισε πως πρέπει να γίνει ενδελεχής έλεγχος των αυτοπτών μαρτύρων της θανάσιμης επίθεσης, ενώ άφησε αιχμές για τις δηλώσεις των δραστών, αναφορικά με τον ύποπτο που διέφυγε στην Αλβανία.

Δείτε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας


AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X