Καιρός: Κακοκαιρία «εξπρές» από το απόγευμα (VIDEO)

Καιρός: Κακοκαιρία «εξπρές» από το απόγευμα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα «εξπρές» κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να κυλήσει η σημερινή μέρα, ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά.

Αναλυτικότερα, τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν αρχικά στη δυτική Ελλάδα, τη δυτική Μακεδονία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο, από το απόγευμα στην υπόλοιπη Μακεδονία και το βράδυ στη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Το βράδυ τα φαινόμενα στα βόρεια θα ενταθούν και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας χώρας και τη νύχτα πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας της Θράκης και της Ηπείρου. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά και την Κρήτη θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Ήπειρο τους 13 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου. Τις βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.


Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X