ΑΕΚ – Απόλλων: Με στήριγμα σε «Τσίνο», «Τσίντω» και Άμραμπατ

Εικόνες από το ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του Γιαννίκη στο ματς του ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως χθες ο Αργύρης Γιαννίκης (αλλά και η ΑΕΚ) πέρασε μετά από καιρό ένα ήρεμο βράδυ μετά από παιχνίδι. Όχι τόσο διότι έθελξε η ομάδα με την αγωνιστική της εικόνα απέναντι στον Απόλλωνα, αλλά κυρίως διότι «καθάρισαν» την μπουγάδα ο καπετάν Αραούχο με τα δυο γκολ του, ο Τσιντώτας με τις καίριες αποκρούσεις του στο 0-0, αλλά και ο Άμραμπατ από την στιγμή που μπήκε στο ματς. Με λίγα λόγια και σ’ αυτό το παιχνίδι (όπως άλλωστε σταθερά συμβαίνει ανεξαρτήτως αποτελέσματος), η δουλειά έγινε από την ατομική ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών και τις προσωπικές ενέργειες.

Επίσης αλήθεια είναι πως ο Γιαννίκης πιστώνεται την επιλογή να ρίξει στο ματς τον Άμραμπατ στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα να του δώσει έναν ρόλο ελεύθερο πίσω από τον φορ και όχι θέση στα άκρα. Από την άλλη μεριά, ο τεχνικός της ΑΕΚ χρεώνεται δεδομένα την πολύ κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στο διάστημα μέχρι να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Αραούχο. Μηδέν βελτίωση στην εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, μηδέν φρέσκιες ιδέες μέσα στο γήπεδο, παρόλο που ο αντίπαλος ήταν από τις πιο χαμηλής δυναμικότητας ομάδες στην κατηγορία.

Όπως και να έχει η ΑΕΚ αλλά και ο Γιαννίκης, κέρδισαν λίγο χρόνο ηρεμίας για να πάνε χωρίς αναταράξεις στον «τελικό» της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X