ΑΕΚ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον Ευαγγέλου (VIDEO)

ΑΕΚ: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από τον Ευαγγέλου (VIDEO)

Ο Γκρανκάσας έχει τις αποδείξεις για τα δύο πρόσωπα του Ευαγγέλου με τελικό ωφελημένο τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι ο διαιτητής Ευαγγέλου κατάφερε να κάνει το… θαύμα του και να αδικήσει την ΑΕΚ. Όχι φυσικά για το σημερινό ματς, αλλά για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Ο ρέφερι του συνδέσμου Αθηνών, επέτρεψε στο πρώτο 45λεπτο τον Απόλλωνα Σμύρνης να παίξει σκληρά και έκλεισε τα… μάτια σε 2-3 περιπτώσεις που ήταν ξεκάθαρες κίτρινες κάρτες για την ομάδα της Ριζούπολης.

Χαρακτηριστική όλων η φάση με τον Βιτλή, ο οποίος έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Γκαρσία, με τον Ευαγγέλου να δίνει μόνο φάουλ και ούτε καν παρατήρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με το σκορ στο 3-0 υπέρ της Ενωσης, ο Μοχαμάντι έκανε ανάλογο μαρκάρισμα σε μέση απόσταση από το κέντρο και την περιοχή του Απόλλωνα και ο Ευαγγέλου έδωσε κίτρινη στον Ιρανό μπακ, βγάζοντάς τον με δεύτερη εκτός ματς.

Ο στόχος του Ευαγγέλου ήταν να τιμωρήσει την ΑΕΚ και να πάει στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ δίχως τον Μοχαμάντι. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει…

Δείτε τα βίντεο και τα… καμώματα του Ευαγγέλου

Ο Γκρανκάσας

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X