Φέστα: «Δύσκολο να πάρεις βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Φέστα: «Δύσκολο να πάρεις βαθμό κόντρα στην ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Τζιανλούκα Φέστα μετά την ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Τζιανλούκα Φέστα να δηλώνει πως είναι δύσκολο να παίρνεις βαθμό κόντρα σε ομάδες όπως η Ενωση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Μπήκαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε τις ευκαιρίες, όμως δεχθήκαμε ένα άτυχο γκολ και μετά οι παίκτες μου στρεσαρίστηκαν υπερβολικά, αγχώθηκαν υπερβολικά. Κόντρα σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ πρέπει να είσαι πολύ συμπαγής όπως είμασταν στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε κάποιες αλλαγές αλλά οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο δεν μας έδωσαν αυτά που θέλαμε, πρέπει να καταλάβουν ότι στην κατάσταση που είμαστε πρέπει να δίνουν το 100%».

Για τη συνέχεια και το φινάλε του πρωταθλήματος είπε: «Έχουν απομείνει 13 παιχνίδια, εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να μείνουμε στην κατηγορία. Κόντρα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ είναι δύσκολο να πάρεις βαθμό ωστόσο από εδώ και πέρα ξεκινά μία σειρά αγώνων με ομάδες της ίδιας δυναμικής με εμάς, θα είναι δύσκολα παιχνίδια αλλά από τώρα, κάθε παιχνίδι για εμάς θα πρέπει να είναι σαν τελικός».


Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X