Κριστιάνο Ρονάλντο: Η εντυπωσιακή τούρτα έκπληξη της Χεορχίνα για τα γενέθλιά του

Τρέλανε κόσμο η Τζορτζίνα Ροντρίγκες (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι κι αν πάτησε τα 37; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από κάποιον που είναι δέκα χρόνια νεότερος από εκείνον. Με σώμα που παραπέμπει σε 20άρη και δίψα για διάκριση που δε λέει να σβήσει, ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας παραμένει σημείο αναφοράς για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το Σάββατο (05/02) γιόρτασε τα 37 του γενέθλια και η σύντροφος του Χεορχίνα Ροντρίγκες δεν θα μπορούσε να μην του ετοιμάσει μία έκπληξη με μια εντυπωσιακή τούρτα για την γιορτή του.

Από την πλευρά του ο Πορτογάλος αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους τους θαυμαστές του, τους οποίους ευχαρίστησε για τις ευχές τους.

«Η ζωή είναι ένα… roller coaster. Σκληρή δουλειά, υψηλή ταχύτητα, σημαντικά γκολ, υψηλές απαιτήσεις. Αλλά στο τέλος όλα καταλήγουν στην οικογένεια, στην αγάπη, την ειλικρίνεια, την φιλία, τις αξίες που μετράνε. Ευχαριστώ για τα μηνύματα. 37 και συνεχίζουμε», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media o «CR7», ο οποίος ανήρτησε μια φωτογραφία έχοντας δίπλα του την σύντροφό του.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X