Κόπα Αφρικα: Επική ανατροπή και τρίτη θέση για το Καμερούν

Κόπα Αφρικα: Επική ανατροπή και τρίτη θέση για το Καμερούν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την τρίτη θέση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής κατέκτησε η οικοδέσποινα του θεσμού, Καμερούν, επικρατώντας στα πέναλτι (5-3 πέναλτι, 3-3 καν.) της Μπουρκίνα Φάσο, σε ένα επεισοδιακό και γεμάτο συγκίνησης μικρό τελικό!

Τα «λιοντάρια» βρέθηκαν από νωρίς στα… σχοινιά, καθώς η Μπουρκίνα Φάσο προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, χάρη στο γκολ του Γιαγκό (24′) και το αυτογκόλ του Ονάνα (43′). Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στις αρχές της επανάληψης, όταν ο Κουαταρά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, δείχνοντας να «καθαρίζει» την υπόθεση νίκης.

Ωστόσο, το Καμερούν, που έπαιξε με πολλές αλλαγές, όχι μόνο δεν παραδόθηκε, αλλά κατάφερε και έφτασε στην ισοφάριση με γκολ των Μπαχόχεν (71′) και Αμπουμπακάρ (85′, 87′), στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι!

Εκεί, το σύνολο του Τόνι Κονσεϊσάο κατάφερε και ολοκλήρωσε την απίθανη ανατροπή, επικρατώντας 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X