Με φουλ επίθεση η ΑΕΚ νίκησε (41-31) τη Δράμα και συνεχίζει στην κορυφή

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΑΟ Δράμας
Photo Credits: INTIME

Με πλουραλισμό στην επίθεση η ΑΕΚ επικράτησε και της Δράμας με 41-31 και έκανε το τρία στα τρία στην β' φάση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ με πολύ καλά ξεσπάσματα κατά διαστήματα επικράτησε με 41-31 του ΑΟ Δράμας στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» και έκανε το τρία στα τρία στην β’ φάση του πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» πήρε μια ακόμη νίκη και συνεχίζει αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας προς τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης και του φετινού τίτλου. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια έδειξε για μια ακόμη φορά τον επιθετικό πλουραλισμό της καθώς 13 παίκτες της πρόσθεσαν το όνομα τους στη λίστα των σκόρερ. Οι «κιτρινόμαυροι» σκόραραν με όλους τους παίκτες και όλους τους τρόπους, προσφέροντας όμορφο θέαμα στους λιγοστούς φίλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ αγωνίστηκε όσο έπρεπε για να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε και πλέον έχει ένα ακόμη παιχνίδι μπροστά της την προσεχή Τρίτη με την Πυλαία πριν τον κρίσιμο αγώνα με την Γκρούντφος την επόμενη εβδομάδα. Το ντεμπούτο του με την φανέλα της ΑΕΚ πραγματοποίησε ο Ολεξάντρ Σέβελεφ για λίγα λεπτά. Ο Δημήτρης Δημητρούλιας έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους σχεδόν τους παίκτες που είχε στη διάθεση του με τον Κωνσταντίνο Κοτσιώνη να είναι πρώτος σκόρερ με 6 γκολ.

Διαφορά ασφαλείας

Μουδιασμένα ξεκίνησε η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα της Δράμας να πιέζει θέλοντας να μείνει κοντά στο σκορ(7-5, 9-7). Η «Ένωση» μετά το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε επιθετικές λύσεις, με τον Ηλιόπουλο να σκοράρει, αλλά και μοιράζει και ασίστ, ανεβάζοντας την διαφορά στα 7 τέρματα(20-13) όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, παρά τις δύο ταυτόχρονες δίλεπτες αποβολές σε Σέβελεφ και Παπαδιονυσίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η «Ένωση» εκμεταλλεύτηκε τον καλό ρυθμό που είχε στο τέλος του πρώτου μισού του παιχνιδιού και κράτησε την ομάδα της Δράμας μακριά στο σκορ, παρά κάποια μικρά κενά που είχε στην απόδοση της. Επιθετικές λύσεις έδωσε ο νεαρός Κοτσιώνης που σκόραρε 6 τέρματα όλα στο δεύτερο ημίχρονο.

AEK- Δράμα 86 41-31
Tα πεντάλεπτα: 2-1,7-5, 11-7, 15-8, 17-13, 20-13, 22-16, 27-20, 30-23, 33-26, 36-29, 41-31.
ΑΕΚ(Δημήτρης Δημητρούλιας): Αραμπατζής 3, Μπριάτκα 2, Βασιλείου 3, Στεφάνοβιτς 3, Σέβελεφ, Νικολαϊδης 3, Λέμος 5, Άντελιτς, Μυλωνάς 1, Ηλιόπουλος 3, Μπουκοβίνας, Πλάθα 5, Μόγια 1, Κοτσιώνης 6, Παπαδιονυσίου 2, Ουγκάλντε 4.
Δράμα 86(Δεμερτζίδης Σάββας): Μπουγκαρίνοβιτς, Νίκολιτς 7, Χαϊτίδης 1, Πολύδορος, Τορνικίδης 1, Τοζακίδης, Τόσκας 6, Τουνγκελίδης, Παπάζογλου 1, Καλαϊτζίδης, Καβάζης 5, Λαζαρίδης, Δεμερτζίδης, Παπαδόπουλος 5, Κρανιώτης, Σίνα 5.
Διαιτητές: Τόλιος-Σκλαβενίτης, Δίλεπτα: 4-2, Πέναλτι: 2/5-3/3

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X