Αλλαξε στάση ο φερόμενος δολοφόνος του Άλκη: «Ημουν εκεί, αλλά δεν ήρθα σε φυσική επαφή» (VIDEO)

Αλλαξε στάση ο φερόμενος δολοφόνος του Άλκη: «Ημουν εκεί, αλλά δεν ήρθα σε φυσική επαφή» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπό το βάρος προφανώς τον πολλών και βαριών στοιχείων που τον βαραίνουν για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στο Χαριλάου Θεσσαλονίκης, ο 23χρονος Αλβανός που έχει συλληφθεί και κρατείται φαίνεται πως αλλάζει στάση, την ώρα που ετοιμάζει την απολογία του στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΟΡΕΝ, ο 23χρονος φερόμενος δολοφόνος, εκεί που αρνούνταν τα πάντα και κρατούσε σκληρή στάση, λέγοντας πως δεν έχει καμία ανάμειξη με τη δολοφονική επίθεση, τώρα λέει πως όντως ήταν εκεί, αλλά δεν ήρθε σε φυσική επαφή με τα θύματα, τον 19χρονο Άλκη που έχασε τη ζωή του και τους δύο φίλους του, που νοσηλεύτηκαν με βαριά τραύματα, αλλά πήραν εξιτήριο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υποστηρίζει ότι δεν κρατούσε μαχαίρι το επίμαχο βράδυ της δολοφονικής επίθεσης.


Ο μοναδικός άνθρωπος που φέρεται να έχει θελήσει να δει από κοντά τον 23χρονο, που κρατείται, είναι η μητέρα του. Όμως λόγω και των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ εξαιτίας του κορονοϊού κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί δυνατό κι έτσι οι δυο τους έχουν επικοινωνήσει μόνο τηλεφωνικά.

Τη Δευτέρα (7/2) θα απολογηθεί στον ανακριτή.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X