Φουλ για Φάιναλ Φορ η Κ17 της ΑΕΚ - Κέρδισε (2-0) τον Αστέρα Τρίπολης

Φουλ για Φάιναλ Φορ η Κ17 της ΑΕΚ - Κέρδισε (2-0) τον Αστέρα Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Κ17 πέτυχε μια ακόμα σπουδαία νίκη, καθώς κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο Γαλάτσι και παραμένει στην κορυφή του ομίλου της.

Είναι μια ακόμη σημαντική νίκη για την Ενωση και ένα ακόμη καθοριστικό βήμα για τη συμμετοχή της στο Φάιναλ Φορ της Super League Κ17.

Ο Τάσος Κοντορουχάς αξιοποίησε την πρώτη ευκαιρία της ΑΕΚ στο ματς και με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό. Ο αγώνας συνέχισε αρκετά ισορροπημένος, χωρίς ωστόσο να απειλείται η εστία της γηπεδούχου. Αντίθετα, οι παίκτες της ΑΕΚ δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες και σε μία από αυτές ήρθε το δεύτερο γκολ στο 87ο λεπτό με κεφαλιά του Χρήστου Κοσίδη κόρνερ του Πέτρου Σβίγκου.

Η ΑΕΚ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει μία νίκη στα δύο εναπομείναντα εντός έδρας ματς με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό για να εξασφαλίσει τη θέση της στην πρώτη δυάδα του ομίλου και τη συμμετοχή της στο Final 4 του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Σβίγκος, Γιαματζίδης, Κοσίδης, Χατζηνικολάου, Μαρούτσης, Κρουσελνίτσκι, Μούτσα (84′ Σκιαδαρέσης Γεωργέας (51′ Ανδρικόπουλος) Κοντορουχάς, Πετράτος (64′ Κολιμάτσης)

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X