Super League 2: Εντός έδρας αναμετρήσεις για Παναθηναϊκό Β' και ΠΑΟΚ Β' - Στο Βόλο ο Ολυμπιακός Β'

Super League 2: Εντός έδρας αναμετρήσεις για Παναθηναϊκό Β' και ΠΑΟΚ Β' - Στο Βόλο ο Ολυμπιακός Β'
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το αγωνιστικό μενού του Σαββάτου (5/2), για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2.

Στις 14:45 για τον Βόρειο όμιλο o ΠΑΟΚ Β υποδέχεται στο γήπεδο του Μακεδονικού, τον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, η οποία προέρχεται από τις δύο σερί ισοπαλίες με Λάρισα εκτός έδρας και Νίκη Βόλου εντός στοχεύει στην επιστροφή της στα τρίποντα, εν αντιθέσει με το συγκρότημα του Θωμά Γράφα που μετά την πρώτη του φετινή εντός έδρας νίκη επί του Θεσπρωτού αναζητά βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού.

Την ίδια για τον ίδιο όμιλο στο Βόλο, ο τοπικός Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Β΄. Οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας αναζητούν το πρώτο τους τρίποντο για το 2022, στην προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού, σ΄αντίθεση με την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα που μετά την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Ξάνθη επιζητά το τρίποντο για να ανέβει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ενώ στις 17:00 επίσης για τον ίδιο όμιλο στο Πανθεσσαλικό η Νίκη Βόλου τίθεται αντιμέτωπη με τον Πανσερραϊκό.

Όσον αφορά τον Νότιο όμιλο στις 14:45 στον Ασπρόπυργο ο Παναθηναϊκός Β παίζει με την Επισκοπή. Οι «πράσινοι» του Χαβιέρ Βάθκεθ επιζητούν την επιστροφή τους στις νίκες, έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό και την εκτός έδρας ισοπαλία με την Ρόδο, προκειμένου να βρεθούν σε απόσταση βολής από την 6η θέση. Αντίθετα η ομάδα του Ρεθύμνου, που προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Καλαμάτα στοχεύει στην απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος στην μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία.

Την ίδια ώρα στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στο Παγκρήτιο ο έβδομος του βαθμολογικού πίνακα Εργοτέλης αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Οι «κιτρινόμαυροι» του Νίκου Μπαδήμα, που στα τέσσερα τελευταία ματς είναι αήττητοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί αυτό, πετυχαίνοντας την 4η εντός έδρας νίκη τους, σ΄αντίθεση με τους «πράσινους» του Γιάννη Ταουσιάνη που θέλουν να κάνουν το πέμπτο «διπλό» μακριά από την έδρα τους και να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Βόρειος όμιλος

14:45 ΠΑΟΚ Β – Απόλλων Λάρισας (ERTFLIX)

14:45 Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός Β

17:00 Νίκη Βόλου – Πανσερραϊκός

Νότιος όμιλος

14:45 Παναθηναϊκός Β – Επισκοπή

14:45 Εργοτέλης – Λεβαδειακός ΕΡΤ3

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X