Ζευγάρι με την κόρη του Λουίς Ενρίκε ο Φεράν Τόρες!

Ζευγάρι με την κόρη του Λουίς Ενρίκε ο Φεράν Τόρες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα Φεράν Τόρες μοιράστηκε στα social media την πρώτη του κοινή φωτογραφία με την νέα του σχέση που είναι η κόρη του τεχνικού της Εθνικής Ισπανίας!

Αυτό που σέρνονταν ως φήμη τον τελευταίο καιρό στην Ισπανία, επιβεβαιώθηκε πια και με τον πιο επίσημο τρόπο. Το νέο «καυτό» ζευγάρι στο χώρο του ποδοσφαίρου της χώρας είναι ο Φεράν Τόρες με την κόρη του Λουίς Ενρίκε, Σίρα Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός επιθετικός της Μπαρτσελόνα μοιράστηκε την πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού από επίσκεψη τους στην Μαδρίτη, με τα like να πέφτουν βροχή.

Μάλιστα, ένας από τους λόγους που ο Φεράν Τόρες επέστρεψε στην Ισπανία είναι και αυτή η σχέση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η κόρη του Λουίς Ενρίκε που μοιάζει πάρα πολύ στην σύζυγο του Λιονέλ Μέσι είναι από τις μεγάλες ισπανικές ελπίδες στο άθλημα της ιππασίας!

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X