Ντάνι Άλβες: «Η Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει-Πρέπει να υπερασπιστούμε τον Ντεμπελέ»

Ντάνι Άλβες: «Η Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει-Πρέπει να υπερασπιστούμε τον Ντεμπελέ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά και ενδιαφέροντα είχε να πει ο Ντάνι Άλβες, σε συνέντευξη που έδωσε στην Ισπανία, αναφέροντας πως η Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει στην κορυφή, αρκεί να δημιουργηθεί θετικό περιβάλλον στις τάξεις των Καταλανών.

Επιπλέον, τόνισε πως άπαντες στον σύλλογο πρέπει να υποστηρίξουν τον Ουσμάν Ντεμπελέ, όσο παραμένει στους «μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάνι Άλβες:

«Προσπαθούμε να επιστρέψουμε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή, δημιουργώντας ένα υγιές και θετικό περιβάλλον. Τα αρνητικά πράγματα δεν σε βοηθούν να αναπτυχθείς, δεν σε βοηθούν να κάνεις τα πράγματα σωστά. Είμαι σίγουρος ότι η Μπαρτσελόνα θα επιστρέψει και αυτός είναι ο στόχος όλων μας. Να επιστρέψει η Μπαρτσελόνα στην κορυφή. Είναι η θέση που αξίζει αυτός ο σύλλογος, αλλά είναι σαφές ότι πρέπει να δημιουργηθεί αρμονία μέσα στα αποδυτήρια και τον σύλλογο», υποστήριξε ο 38χρονος Βραζιλιάνος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ντεμπελέ, λέγοντας:
«Απομένουν ακόμη πέντε μήνες για το τέλος της σεζόν. Όσο είναι ακόμα εδώ, πρέπει να τον υπερασπιστούμε, να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι είναι ακόμα εδώ. Πρέπει να είσαι πιο έξυπνος από τον εγωισμό σου».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X