Τζόκοβιτς: «Σε 7-10 μέρες θα μιλήσω λεπτομερώς για όσα έγιναν στη Μελβούρνη»

Τζόκοβιτς: «Σε 7-10 μέρες θα μιλήσω λεπτομερώς για όσα έγιναν στη Μελβούρνη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αποκαλύψεις σχετικά με όσα έγιναν στη Μελβούρνη και την αποβολή του από το Australian Open θα προβεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος, κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της χώρας, Αλεξάνταρ Βούκιτς και ανακοίνωσε ότι θα μιλήσει με λεπτομέρειες για όσα συνέβησαν. Σημειώνεται ότι ο Τζόκοβιτς απελάθηκε από την Αυστραλία επειδή δεν ήταν εμβολιασμένος και δεν έλαβε μέρος στο Australian Open.

«Σας παρακαλώ να είστε υπομονετικοί, σε 7-10 μέρες θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες για όλα όσα συνέβησαν εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Σερβίας και όλους τους συμπατριώτες του για τη στήριξή τους.

«Ως πρόεδρος της χώρας, δεν είχατε καμία υποχρέωση να παρέχετε αυτή την υποστήριξη, θέλω όμως να γνωρίζετε πως προσωπικά αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη που το κάνατε. Η ευγνωμοσύνη μου προς τον σερβικό λαό δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Μετά από αυτά που συνέβησαν στην Αυστραλία, ξέρω πως η σύνδεσή μου με τον λαό της Σερβίας θα διαρκέσει για πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X