ΑΕΚ: Ντεμπούτο Σέβελεφ κόντρα στη Δράμα - Επιστροφή Μυλωνά

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πέλιστερ
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή του Δημήτρη Δημητρούλια για τον αυριανό αγώνα με τη Δράμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία ακόμα νίκη θέλει η ΑΕΚ που κοντράρεται το Σάββατο (05/02, 18:00) με την Δράμα ’86 για την 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Handball Premier στο «Γ. Κασιμάτης».

Οι τρεμπλούχοι μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, αλλά και την επικράτηση στην Έδεσσα επί του Αερωπού, επιθυμούν να συνεχίσουν το σερί τους το οποίο τους διατηρεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε σε live streaming από το AEK A.C. TV.

Νέο πρόσωπο στην αποστολή της ΑΕΚ θα είναι ο Ολεξαντρ Σέβελεφ ο οποίος αποκτήθηκε στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα αμυντικά στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στα ευχάριστα για τον Δημήτρη Δημητρούλια είναι και η επιστροφή του Χρήστου Μυλωνά στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Δημητρούλιας επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Αραμπατζή, Μπριάτκα, Βασιλείου, Στεφάνοβιτς, Λέμος, Άντζελιτς, Μυλωνά, Ηλιόπουλο, Μπουκοβίνα, Μόγια, Πλάθα, Νικολαΐδη, Παπαδιονυσίου, Ουγκάλντε, Κοτσιώνη, Σέβελεφ, Ζαρίκο.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X