ΑΕΚ: Η πιθανότερη ημερομηνία για το ματς με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα - Τα σενάρια

ΑΕΚ: Η πιθανότερη ημερομηνία για το ματς με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα - Τα σενάρια
Photo Credits: INTIME

Κακοκαιρία και κορωνοϊός έχουν δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο σκηνικό για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ με το «καλεντάρι» να είναι ασφυκτικά γεμάτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε εκκρεμότητα παραμένει το εξ αναβολής ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστική που είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊου.

Πρακτικά δεν μπορεί να διεξαχθεί ούτε στις 16/2 ούτε στις 23/2 επειδή ο ΠΑΟΚ παίζει με τη Μίντιλαντ για το Conference League. Η επόμενη κενή ημερομηνία είναι η 2α Μαρτίου. Βάσει προγράμματος της ΕΠΟ για εκείνη τη μέρα έχουν ορισθεί οι ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου.

Κάτι που δεν μπορεί να ισχύσει αφού δεν θα έχουν γίνει οι πρώτοι αγώνες. Αν πάνε πιο πίσω οι ημιτελικοί τότε μπορεί να γίνει στις 2 Μαρτίου το ματς πρωταθλήματος. Αυτή όμως είναι και η μοναδική ημερομηνία πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου της Super League που έχει ορισθεί για τις 6 Μαρτίου.

Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει πρόβλημα με τους ημιτελικούς του Κυπέλλου στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ (προκριθεί επί της ΑΕΚ και) αποκλείσει τη Μίντιλαντ. Οι αγώνες των 16 του Conference League έχουν ορισθεί για τις 9 και 16 Μαρτίου.

Στις 13 Μαρτίου πρέπει να αρχίσουν τα πλεϊ οφ του πρωταθλήματος ενώ στις 23-30/3 είναι αγώνες των εθνικών ομάδων. Ετσι, επόμενη κενή ημερομηνία είναι στις 6 Απριλίου. Ο τελικός του Κυπέλλου έχει ορισθεί αρχικά για τις 21 Μαΐου.

Μαζί με το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, στις 9 του περασμένου Γενάρη, είχαν αναβληθεί λόγω covid, άλλοι τέσσερις αγώνες της 17ης αγωνιστικής που όπως το ματς της Ενωσης δεν έχουν ακόμη ορισθεί (Αρης – Ατρόμητος, Ιωνικός – Απόλλων, Ολυμπιακός – Αστέρας και Παναιτωλικός – Λαμία).

Λογική ημερομηνία διεξαγωγής του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ είναι μόνο η 2 Μαρτίου με τα ημιτελικά του Κυπέλλου να πηγαίνουν σε άλλη ημερομηνία. Προφανώς η Super League περιμένει την ΕΠΟ κι αυτή με τη σειρά της την έκβαση των ρεβάνς των προημιτελικών, αλλά και την πορεία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού σε Conference και Europa League.

Σε εκκρεμότητα είναι επίσης άλλα δυο ματς για τη Super League: 14η: Απόλλων –Παναθηναϊκός και
16η: Ατρόμητος – Βόλος.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X