«Ανοικτό για Γκέτεμπογκ και Μπάρκα»

Μοράις: «Ο Μπάρκας έχει την ποιότητα για βασικός στη Σέλτικ - Ισως χρειάζεται να δοθεί δανεικός για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γκέτεμποργκ συνεχίζει να κάνει προσπάθειες για την απόκτηση του Βασίλη Μπάρκα από την Σέλτικ.

Μπορεί στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης να έκλεισε η μεταγραφική περίοδος, όμως στη Σουηδία παραμένει ανοιχτή μέχρι τα τέλη του Μαρτίου και γι’ αυτό το λόγο η Γκέτεμποργκ έχει ακόμη ελπίδες για την απόκτηση του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, σύμφωνα με την «dailyrecord».

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Η Γκέτεμποργκ μπορεί να ενδιαφερθεί ξανά για τον ανεπιθύμητο τερματοφύλακα της Σέλτικ, Βασίλη Μπάρκα, καθώς αποκάλυψαν ότι ψάχνουν ακόμα βασικό τερματοφύλακα.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας είναι η τρίτη επιλογή στην Σέλτικ, πίσω από τον Τζο Χαρτ και τον Σκοτ Μπέιν, καθώς δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τα 5 εκατομμύρια λίρες που δόθηκαν στην ΑΕΚ το προηγούμενο καλοκαίρι.

Η Γκέτενμποργκ ψάχνει τερματοφύλακα μετά την επιστροφή του Ανέστη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικό και είχε την προσπάθεια της για απόκτηση του Grytebust από την Κοπεγχάγη να ναυαγεί.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X