Ο Γιαννίκης, τα στοιχήματα και τα πειράματα που δεν αντέχει η ΑΕΚ

Ο Γιαννίκης, τα στοιχήματα και τα πειράματα που δεν αντέχει η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κοντά στο σημείο μηδέν, ψάχνει κάπου για να πιαστεί και να μη χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν κάποιος ήθελε να τρολάρει την ΑΕΚ και να προβλέψει τα χειρότερα στην έναρξη του 2022, δεν θα απείχε πολύ από όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Η ΑΕΚ έχει μετατραπεί σε ένα ποδοσφαιρικό σκιάχτρο, που τρομάζει μόνο τον εαυτό της και δίνει δικαιώματα σε κάθε αντίπαλο πως μπορεί να τη νικήσει. Ο Αρης που δεν είχε σκοράρει σε τέσσερα συνεχόμενα 90λεπτα (συν την ημίωρη παράταση με τη Λαμία) σε κανονική διάρκεια αγώνα, πέτυχε δύο γκολ και έριξε την ΑΕΚ ακόμα πιο βαθιά στην αγωνιστική ανυποληψία.

Είναι ξεκάθαρο, πως το καράβι πάει για ακόμα μια χρονιά στα βράχια. Οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού συνεχίζουν ακάθεκτοι, έχοντας ολοκληρώσει μια πλήρως άγονη και αναποτελεσματική μεταγραφική περίοδο, στην οποία δεν πέτυχαν σχεδόν το παραμικρό. Ο Γιαννίκης δείχνει να έχει χάσει τελείως το παιχνίδι, με τα αποδυτήρια να είναι σε κατάσταση… βρασμού και τον ίδιο να ψάχνει με συνεχόμενες αλλαγές σχημάτων και προσώπων την αγωνιστική λύση.

Δείτε περισσότερα για τον Αργύρη Γιαννίκη και την ΑΕΚ.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X