Ομπαμεγιάνγκ: «Τιμή μου που είμαι στην Μπαρτσελόνα - Ο Αρτέτα το πρόβλημά μου στην Αρσεναλ»

Ομπαμεγιάνγκ: «Τιμή μου που είμαι στην Μπαρτσελόνα - Ο Αρτέτα το πρόβλημά μου στην Αρσεναλ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάτι παραπάνω από χαρούμενος για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Ο Γκαμπονέζος επιθετικός (που έκανε τα πάντα για να φορέσει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα») παρουσιάστηκε επίσημα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αφού παρέλαβε λοιπόν τη φανέλα με το νούμερο «25», δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι τιμή να παίξω για την Μπάρτσα. Ήθελα πραγματικά να έρθω εδώ. Περιμέναμε μέχρι την τελευταία στιγμή του μεταγραφικού παραθύρου επειδή ήταν λίγο δύσκολα για μένα με την Άρσεναλ, αλλά τελικά είμαι εδώ.

Η ημέρα των υπογραφών ήταν μια ημέρα που τράβηξε πολύ. Υπογράψαμε δύο λεπτά πριν το φινάλε των μεταγραφών, αλλά ήμουν πολύ χαρούμενος. Ζω ένα όνειρο και δεν θέλω να ξυπνήσω. Ελπίζω να σκοράρω πολλά γκολ, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ νούμερα».

Όσο για την περιθωριοποίησή του στην Άρσεναλ, που εντέλει τον έκανε διαθέσιμο για την Μπαρτσελόνα, ο Ομπαμεγιάνγκ παραδέχθηκε τις κακές σχέσεις με τον προπονητή του, χωρίς να επεκταθεί περισσότερο:

«Οι τελευταίοι μήνες μου στην Άρσεναλ ήταν περίπλοκοι. Δεν ήθελα ποτέ να κάνω κάτι λάθος, αυτό είναι το παρελθόν και εγώ σκέφτομαι το παρόν. Τα προβλήματά μου ήταν με τον Αρτέτα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, δεν ήμουν ευτυχισμένος».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X