Ο Τζαβέλλας οφείλει μία τεράστια συγγνώμη σε όλους!

Ο Τζαβέλλας οφείλει μία τεράστια συγγνώμη σε όλους!
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr παίρνει θέση σε ένα ζήτημα τιμής και ηθικής για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας χθες προέβη σε μία απρέπεια. Σε ένα μεγάλο ατόπημα. Είτε υπήρχε το πένθος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, είτε όχι.

Ο σεβασμός είναι κάτι που δεν πρέπει να το διαπραγματευόμαστε. Ειδικά όταν φοράς αυτή την φανέλα, με αυτή την ιστορία, αυτό το ειδικό βάρος. Ακόμη και αν απέναντι σου έχεις 1.500 κάφρους που βρίζουν παιδιά, οικογένειες, εύχονται κατάρες, καρκίνους, ψόφους και να μην γυρίσεις το βράδυ σπίτι σου. Αυτό είναι βάρος και κηλίδα στην ιστορία του Άρη, ειδικά μια τέτοια μέρα να υπάρχουν αυτές οι απάνθρωπες συμπεριφορές στα επίσημα υπό το βλέμμα του προέδρου του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη. Ντροπή τους. Κυρίως απέναντι στον Άλκη και την οικογένεια του. Οι ίδιοι που κάποτε… έσερναν καροτσάκια, ενώ είχαμε το θλιβερό συμβάν με το ατύχημα του Νίκου Ξηροκώστα. Παραμένουν θλιβεροί.

Αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει η ένταση της στιγμής, αλλά υπάρχουν και όρια. Και ο Γιώργος Τζαβέλλας (δυστυχώς) τα ξεπέρασε. Όπως το έχουν κάνει και άλλοι στο παρελθόν, δεν είναι πρώτος. Και επειδή εμείς δεν «κρυβόμαστε» στα δύσκολα, σε τέτοιες ειδικές συνθήκες όπως έχουν διαμορφωθεί πλέον, περιμένουμε μία συγγνώμη από τον Γιώργο Τζαβέλλα (σε όλους μας) και από την ΑΕΚ να διαμορφώσει το πλαίσιο εντός της για να μην έχουμε ξανά τέτοιες συμπεριφορές από ποδοσφαιριστές της. Η’ ακόμη και αν συμβαίνουν να επεμβαίνει άμεσα.

Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Μένει εκεί. Όλα τα υπόλοιπα είναι κάτι άλλο. Και αυτό δεν το διαπραγματευόμαστε εμείς στο enwsi.gr.

Enwsi.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X