Σούπερ ημιτελικός απόψε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Σούπερ ημιτελικός απόψε στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Καμερούν-Αίγυπτος με πολλά ειδικά στοιχήματα από το Pamestoixima.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σενεγάλη είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Απόψε (21:00) θα μάθουμε τη δεύτερη φιναλίστ. Το Καμερούν και η Αίγυπτος διεκδικούν το εισιτήριο, για το ραντεβού της Κυριακής, σ’ έναν αμφίρροπο ημιτελικό.

Το Καμερούν έχει το αβαντάζ της έδρας, αφού διοργανώνει το τουρνουά. Στα προημιτελικά, με πρωταγωνιστή τον Καρλ Τόκο Εκαμπί, κέρδισε 2-0 την Γκάμπια. Ο επιθετικός της Λυών πέτυχε 2 γκολ μέσα σε 7 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και «καθάρισε» την πρόκριση.

Γκολ και ασίστ από τον Σαλάχ στον προημιτελικό

Η Αίγυπτος έχει το πιο μεγάλο αστέρι του τουρνουά, τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Στα προημιτελικά έχανε με 1-0 από το Μαρόκο, με το πέναλτι στο 7’ του Μπουφάλ. Ο Σαλάχ όμως ανέλαβε δράση. Ισοφάρισε στο 53΄και μετά από δική του ο ασίστ ο Τρεζεγκέ έκανε το 2-1 στην παράταση.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής Καμερούν-Αίγυπτος, ο οποίος παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν και οι 2 νοκ άουτ προημιτελικοί του Κυπέλλου Ισπανίας, Σοδιεδάδ-Μπέτις (21:00) και Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης (22:30).

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρει το Pamestoixima.gr και για τα ματς του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ο αγώνας Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ρεάλ Μαδρίτης παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

Η κλήρωση του Weekly Fest ανέδειξε 4.725 τυχερούς

Στο Pamestoixima.gr το παιχνίδι αποκτά άλλη αξία με το Weekly Fest. Οι παίκτες με κάθε ποντάρισμα μαζεύουν συμμετοχές και κάθε Δευτέρα διεκδικούν ασύλληπτα δώρα.

Τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου η κλήρωση του Weekly Fest ανέδειξε 4.725 τυχερούς με συνολικά έπαθλα αξίας άνω των 40.000 ευρώ. Σήμερα πραγματοποιείται η νέα κλήρωση.

Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στο Pamestoixima.gr με εγγυημένα έπαθλα και έως 16.416 νικητές κάθε εβδομάδα.

Νέα Virtuals+ από το Pamestoixima.gr με 21 αθλήματα

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και την μεγαλύτερη ποικιλία Virtual Sports για να ζείτε πραγματική εμπειρία στοιχήματος σε κάθε Virtual αγώνα.
Tα νέα Virtuals+ προσφέρουν πολλές στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα, όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες, αγώνες φόρμουλας και ποδηλάτου. Η γκάμα των Virtuals+ περιλαμβάνει όλα τα διάσημα παιχνίδια των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως.

Τα σύγχρονα γραφικά, οι ρεαλιστικές φάσεις και η εξέλιξη του παιχνιδιού δημιουργούν την εντύπωση ότι οι παίκτες παρακολουθούν πραγματικούς αγώνες. Ακόμη, μπορείτε να απολαύσετε και παιχνίδια με στιγμιότυπα από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X