Ματίγια: «Ο Θεός ήθελε να κερδίσουμε σήμερα»

Ματίγια: «Ο Θεός ήθελε να κερδίσουμε σήμερα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη με τον Χαβιέ Ματίγια να δηλώνει πως η νίκη ήταν θέλημα Θεού ενώ την αφιέρωσε στη μνήμη του 19χρονου Αλκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Θεός ήθελε να κερδίσουμε σήμερα. Ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι με πολύ πάθος από το ξεκίνημά του. Θέλαμε να κερδίσουμε γιατί είχαμε πολλούς και σημαντικούς λόγους. Την αφιερώμενουμε στον Άλκη, στην οικογένειά του, στους φίλους του, σε όλους τους κοντινούς του ανθρώπους. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε και του αφιερώσαμε τη νίκη. Το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι η ίδια η ζωή και μόνο αυτή έχει σημασία».

Για το πως έμαθαν το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του Άλκη: «Από την πρώτη στιγμή που το πληροφορηθήκαμε συζητάμε γι’ αυτό. Ήμασταν συντετριμμένοι μας απασχολούσε περισσότερο από τον αγώνα. Πήγαμε στο μέρος που έγινε η δολοφονία του. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνουν αυτά. Η ζωή είναι χαρά. Ναι, περνάμε δύσκολα, αλλά γιατί να δημιουργούμε επιπλέον προβλήματα; Είναι κάτι τρελό, κάτι ανεξήγητο».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X