Αρης - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το Αρης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο Κλεάνθης Βικελίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ήταν κατώτερη των περιστάσεων, ο προπονητής τα έκανε θάλασσα και ήρθε η ήττα από τον Άρη με 2-1. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του Χαριλάου

Παναγιώτης Τσιντώτας: Στην φάση του πρώτου γκολ, δύσκολα μπορεί να του αποδοθεί ευθύνη, έτσι όπως πάει η μπάλα εξ επαφής. Στο δεύτερο γκολ αναγκάζεται να αφήσει την εστία του, κάνοντας βήματα μπροστά, καθώς είδε πως ο Σάκιτς ήταν ολομόναχος και προσπάθησε να του κλείσει το πεδίο.Πάντως σ’ όλο το ματς, είχε και σημαντικές αποκρούσεις σε ανοιχτά σουτ παιχτών του Άρη.

Λάζαρος Ρότα: Δυσκολεύτηκε αρκετά σ’ αυτό το ματς και κυρίως έβγαλε κούραση. Προσπάθησε περισσότερο να μείνει συγκεντρωμένος στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Ωστόσο έχασε αρκετές μάχες. Ενώ επιθετικά δεν κατάφερε καθόλου να βοηθήσει.

Σίμος Μήτογλου: Δεν έκανε γενικώς κακό παιχνίδι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός. Όμως υπήρχαν και πάλι ζητήματα.Ίσως θα μπορούσε να είχε καλύτερο μαρκάρισμα του αντιπάλου στο πρώτο γκολ του Άρη. Σε γενικές γραμμές όμως και στις περισσότερες φάσεις, κράτησε καλές την θέση του και δεν έχασε μονομαχίες.

Γιώργος Τζαβέλλας: Πάλεψε αρκετά και κυρίως κατάφερε να μην χάσει το μυαλό του και στο αστείο πέναλτι που πήγε ο διαιτητής να του χρεώσει και στον οχετό που άκουγε από την… ζούγκλα. Πιθανότατα, χωρίς εννοείται να υπάρχει δικαιολογία, το δεύτερο δεν το πέτυχε. Κάλυψε τουλάχιστον τρεις φορές σε φάσεις που παραλίγο να γίνουν γκολ, ενώ προσπάθησε και να ανεβάσει την ομάδα με την μπάλα στα πόδια. Έκανε και αρκετά λάθη.

Εχσάν Χατζισαφί: Έδωσε και αυτός πολλές μάχες από την πλευρά του. Κάποιες τις κέρδισε, κάποιες άλλες όχι. Προσπάθησε περισσότερο από τον Ρότα να ανέβει από την πλευρά του και να βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία. Ωστόσο τα περάσματά του στην αντίπαλη περιοχή, δεν ήταν επιτυχημένα.

Αντρέ Σιμόες: Έκανε ένα πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο. Έχανε συνεχώς την θέση του, άφηνε κενά στον χώρο ευθύνης του. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε αρκετά και κάπως έφερε μια ισορροπία στην μεσαία γραμμή της ομάδας. Χωρίς πάντως και πάλι με την μπάλα στα πόδια να κάνει κάτι ουσιαστικό.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Ήταν και ο Πολωνός χαφ και πάλι σε ρηχά νερά. Τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι. Και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, το γεγονός πως έχανε την θέση του, δημιουργούσε μεγάλα κενά στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Γεβγέν Σάκχοφ: Ξεκίνησε βασικός για να παίξει έναν ρόλο που πιθανότατα είχε να παίξει από τότε που πήγαινε στο… λύκειο. Ως ελεύθερος πίσω από τον φορ, η αλήθεια είναι πως το πάλεψε, αλλά δεν μπορούσε καθόλου να ανταποκριθεί σ’ αυτόν τον ρόλο. Όσο άντεξε έτρεξε και πίεσε αλλά μέχρι εκεί.

Λιβάι Γκαρσία: Πήρε κάποιες πρωτοβουλίες περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο και λιγότερο στο πρώτο. Δεν τις ολοκλήρωσε σωστά. Παρόλα αυτά πρέπει να του πιστωθεί το γεγονός πως όταν στην αλλαγή σχηματισμού πήρε όλη την πλευρά, ήταν όσο συνεπής θα μπορούσε να είναι.

Σέρχιο Αραούχο: Αν δεν υπήρχε και  ο «Τσίνο» ίσως το ματς να το είχε χάσει πολύ νωρίτερα η ΑΕΚ. Ισοφάρισε με μια γκολάρα, ενώ γενικώς ήταν ο μοναδικός που πάλευε τόσο πολύ να βγάλει την ομάδα μπροστά. Έφτανε μέχρι την σέντρα για να κρατήσει την μπάλα και να ανεβάσει τους συμπαίκτες του και έδινε παντού μάχες μέχρι τέλους.

Στίβεν Τσούμπερ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που έβγαζε τελικές. Δεν ήταν καλές, αλλά επιχειρούσε να απειλήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλε λιγότερες φάσεις. Αλλά ούτε και αυτές τις τελείωσε σωστά.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Ζήτησε και πήρε μπάλες στα πόδια του και προσπάθησε κάπως να φτιάξει το παιχνίδι της ομάδας. Όμως και αυτός, δεν τελείωσε σωστά κάποιες προσπάθειες που πήρε.

Νταμιάν Λε Ταλέκ: Δικαίωσε την έμπνευση του Γιαννίκη να τον βάλει σε ρόλο λίμπερο. Και έδειξε να του ταιριάζει η θέση. Βοήθησε σημαντικά με την παρουσία του, να ισιώσει κάπως το παιχνίδι της ΑΕΚ και ήταν σωστός και ανασταλτικά και με την μπάλα στα πόδια.

Καρίμ Ανσαριφάρντ: Του πιστώνεται το γεγονός πως απευθείας από το Ιράν πήγε στην Θεσσαλονίκη για να βρίσκεται στην αποστολή και να μπορέσει να βοηθήσει. Και η αλήθεια είναι πως μπαίνοντας στο γήπεδο ως αλλαγή, ως μπορούσε το πάλεψε και έδωσε μάχες.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Η προτελευταία επιλογή του Γιαννίκη. Προφανώς της απελπισίας, μήπως και βρει γκολ ισοφάρισης. Δυσκολεύτηκε να καταλάβει που ακριβώς έπαιζε. Και πήρε και ελάχιστες φορές την μπάλα στα πόδια του.

Όγκνιεν Βράνιες: Μπήκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και το μόνο που πρόλαβε να κάνει, ήταν να μπερδευτεί με την άμυνα και να αφήσει ακάλυπτο τον σκόρερ του Άρη στο 2-1.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X