Γιαννίκης: «Ρισκάραμε πολύ...»

Γιαννίκης: «Ρισκάραμε πολύ...»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη για την 21η αγωνιστική της Super League, με τον Αργύρη Γιαννίκη στις δηλώσεις του μετά το ματς να τονίζει ότι η Ενωση ρίσκαρε πολύ στο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου παιδιού. Είναι θλιβερή μέρα για όλους τους υγιείς φιλάθλους», ανέφερε αρχικά στο σχόλιό του και συνέχισε:

«Όταν χάνεις μπορείς να πεις πολλά. Είχαμε να διαχειριστούμε την κακή ψυχολογία μας μετά την ήττα-σοκ, είχαμε πολλά ιατρικά προβλήματα, με παίκτες που είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής όπως ο Μάνταλος. Είχαμε και πειθαρχικά θέματα που έπρεπε να διαχειριστούμε».

Για το θέμα του Γέβτιτς: Είναι εσωτερικό θέμα, πειθαρχικό. Υπάρχουν κανόνες και κανένας δεν είναι πάνω από τους κανόνες».

Τέλος, ανέφερε πως «… κάναμε καλό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και είναι κρίμα που χάσαμε. Ρισκάραμε πολύ, με αλλαγή συστήματος, δίκαια ισοφαρίσαμε αλλά μένει η πίκρα που χάσαμε. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο για τα τελευταία αποτελέσματα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X