Απροστάτευτη ΑΕΚ, μπράβοι την έπεσαν σε παίκτες στο Χαριλάου!

Απροστάτευτη ΑΕΚ, μπράβοι την έπεσαν σε παίκτες στο Χαριλάου!
Photo Credits: INTIME

Πολλή ένταση στο Χαριλάου μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γεμάτο ένταση ήταν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αρη στο Χαριλάου με τους ανθρώπους της γηπεδούχου ομάδας να είναι για ακόμα ένα παιχνίδι άκρως ερειστικοί δείχνοντας πόσο «μικροί» είναι.

Από το πρώτο ημίχρονο, στο οποίο επικρατούσε χαμηλό τέμπο, προσπαθούσαν να δυναμιτίσουν το κλίμα, ενώ μετέτρεψαν το γήπεδο σε ζούγκλα στη φάση του πέναλτι φάντασμα που πήγε να δώσει ο Κορδέρο. Οι… γνωστοί-άγνωστοι στον πάγκο του Αρη ούρλιαζαν, φώναζαν, χωρίς λόγο και αιτία.

Η ένταση κορυφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο όταν με κάθε ευκαιρία οι παίκτες του Αρη έπεφταν, έκαναν διάφορα θεατρικά στον αγωνιστικό χώρο με τις επευφημίες φυσικά των ανθρώπων τους στον πάγκο.

Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου μετά το τέλος του αγώνα. Δεν πρόλαβε καλά-καλά να σφυρίξει το τέλος του αγώνα ο Κορδέρο και έτρεξαν οι γνωστοί… μπράβοι από τον πάγκο του Άρη να την… πέσουν στους παίκτες της ΑΕΚ που δεν προκάλεσαν στιγμή. Μόνοι τους οι παίκτες προσπάθησαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, ενώ ακολούθησε και ένταση με τους ποδοσφαιριστές τους.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X