Παναθηναϊκός κατά Κλάτενμπεργκ: «Αλλοιώνουν τα αποτελέσματα με την ανοχή του»

Παίρνει 500 και κόβει βόλτες στο... Αμέρικα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στο Ηράκλειο και ζητά αλλαγές με ευθεία επίθεση κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρει τα εξής:

᾽᾽Μετά και τη σημερινή διαιτητική φαρσοκωμωδία στο Ηράκλειο, έγινε πλέον σαφές σε όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη της Ελλάδας ότι η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο ίδιο σημείο όπου την παρέλαβαν οι διεθνείς ομοσπονδίες. Δηλαδή στο απόλυτο μηδέν. Ασχολούμαστε ξανά με τις διατεταγμένες υπηρεσίες των Καραντώνηδων, των Τζήλων, των Φωτιάδων, οι οποίοι αλλοιώνουν τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία, καταστρέφοντας τη δουλειά των ποδοσφαιριστών, με την ανοχή, αν όχι τις ευλογίες, του αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ.

Δεδομένης της παρουσίας του VAR, το οποίο θα έπρεπε να διορθώνει και όχι να συμπληρώνει -όπως συμβαίνει πλέον στους αγώνες της Super League- τα λάθη των διαιτητών που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, τα πράγματα έχουν πλέον χειροτερέψει. Χρειάζεται πάλι να γίνουν αλλαγές εκ βάθρων, μήπως και επιτρέψουμε στους ποδοσφαιριστές να γίνουν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές᾽᾽.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X