Άρης - ΑΕΚ: «Σε λίγο θα συζητάμε αν η ΑΕΚ θα προλάβει τα πλέι οφ...»

Άρης - ΑΕΚ: «Σε λίγο θα συζητάμε αν η ΑΕΚ θα προλάβει τα πλέι οφ...»
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο των αρθρογράφων του enwsi.gr για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά το ματς στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άρη, αλλά μετά το πρώτο 20λεπτο ισορρόπησε, ωστόσο εκτός από δύο ψευτοευκαιρίες του Τσούμπερ, δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Σιαμπάνη.

Λίγο πριν το ημίχρονο, η Ενωση δέχθηκε γκολ και πήγε στην ανάπαυλα με το σκορ στην… πλάτη.

Στην επανάληψη, η ΑΕΚ θα πρέπει να αλλάξει άρδην την εικόνα της, να βελτιωθεί και να αντιδράσει.

Διαβάστε το σχόλια των αρθρογράφων του enwsi.gr για το πρώτο ημίχρονο στο Άρης – ΑΕΚ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ: Για ένα 20λεπτο η ΑΕΚ ρίσκαρε πολύ με τον Σάκχοφ κοντά στον Αραούχο. Ο Τσιντώτας είχε κάνει τρεις καλές επεμβάσεις, αλλά στο γκολ προδόθηκε από την άμυνα του που απλά παρακολουθεί τον αντίπαλο να πλασάρει. Και για ακόμη μία φορά μεσοαμυντικά αποδεικνύει ότι η ομάδα παίζει με αντίπαλο την ίδια την άμυνα της… Η ΑΕΚ δεν απειλεί στο βαθμό που πρέπει με τέτοιου επιπέδου τριάδα μπροστά. Παίζει με μεγάλη ένταση στο παιχνίδι της η ΑΕΚ και προφανώς την βοηθά η τριάδα στα χαφ. Από εκεί και πέρα επιθετικά τίποτε… Σκόρπια σουτ του Τσούμπερ, δίχως πλάνο στο γήπεδο και σετ παιχνίδι (μόνη καλή φάση στο 45’). Ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς κάτι καλό από το σχέδιο Γιαννίκη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ: Αφού κατάφερε η άμυνα της ΑΕΚ να δεχθεί γκολ από τον Αρη που δεν είχε σκοράρει σε κανονική ροή παιχνιδιού από το…2021, πολλά συγχαρητήρια. Καλές οι εμπνεύσεις του Γιαννίκη, αλλά εδώ σε λίγο θα συζητάμε αν η ΑΕΚ θα προλάβει τα πλέι οφ έτσι όπως το πάει.

ΤΑΣΟΣ ΤΣΑΤΑΛΗΣ: Η ΑΕΚ δεν κέρδισε τίποτα από το να επιδιώκει να παίζει ψηλά, αντίθετα δημιουργούνταν κενά που έκαναν έναν αντίπαλο που δεν είναι κι αυτός σε ιδιαίτερα καλή μέρα, να βρίσκει κατά διαστήματα χώρους και κάποιες ευκαιρίες. Η ΑΕΚ από τη στιγμή που παίζει ο Σάκχοφ έπρεπε να είναι τοποθετημένη πιο χαμηλά στο γήπεδο κι όχι με τον Ουκρανό να παίζει «10άρι», αλλά «8άρι». Μπορεί ο Άρης να μην ήταν κι αυτός παραγωγικός, αλλά τα κενά που έμεναν σε κάποιες γρήγορες προσπάθειες για μετάβαση μπροστά, σαφώς τα διαπίστωσαν και πήραν θάρρος. Τελικά η ΑΕΚ δέχθηκε ένα συνηθισμένο φτηνό γκολ, δε μπόρεσε να βρει αντίδραση άμεσα ενώ είχε την ευκαιρία (για γκολ έπρεπε να πάει ο Σιμάνσκι στην πρώτη επαφή) και τώρα τα πράγματα στο δεύτερο μέρος είναι φυσικά εκπληκτικά δύσκολα.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ: Αν αυτό το ασύνδετο σύνολο που φοράει τις μπλε φανέλες είναι η ΑΕΚ και όχι κάποια ομάδα όπως ο Απόλλωνας Σμύρνης ή ο Ατρόμητος που να παλεύει για τη σωτηρία της, μάλλον θα πρόκειται για σύμπτωση. Μέχρι και τη στιγμή που ο Άρης προηγείται στο σκορ, η Ένωση είναι εντελώς ακίνδυνη, αδυνατεί να αναπτυχθεί είτε από τον άξονα, είτε από τα άκρα, με τρόπο που θα απειλήσει τον αντίπαλο και γενικά έχει μία παθητική εικόνα ομάδας που απλά δεν μπορεί. Η αφύπνιση στα τελευταία δύο λεπτά του πρώτου ημιχρόνου μετά το τέρμα που δέχτηκε, θα πρέπει να έχει συνέχεια για μεγάλο χρονικό διάστημα στην επανάληψη ώστε να δούμε μια ανατροπή, ή έστω την ισοπαλία.

 

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X