«Ζούγκλα» το Χαριλάου την ώρα που ο Κορδέρο έβλεπε στο VAR το... θέατρο του Σάσα!

«Ζούγκλα» το Χαριλάου την ώρα που ο Κορδέρο έβλεπε στο VAR το... θέατρο του Σάσα!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτα πράγματα στο Χαριλάου με τους «γνωστούς» να κάνουν ζούγκλα το γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο έλειψε ο Αρης να πάρει ακόμα ένα μούφα πέναλτι με… θύμα την ΑΕΚ.

Στο παιχνίδι του Χαριλάου ανάμεσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και της Ενωσης, ο Λούκας Σάσα μπήκε προς την περιοχή αποφεύγοντας τον Γιώργο Τζαβέλλα, εκείνος έξυπνα έμεινε ακίνητος για να μην κάνει πέναλτι, αλλά ο Βραζιλιάνος χαφ του Αρη βούτηξε πάνω στον στόπερ της ΑΕΚ ζητώντας πέναλτι.

Ο Αντριάν Κορδέρο Βέγκα μάλιστα έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα δείχνοντας και πάλι διάθεση να βοηθήσει τον Αρη. Την προηγούμενη εβδομάδα οι «κίτρινοι» πήραν δύο πέναλτι κόντρα στον Παναιτωλικό και… άλλα δύο μεσοβδόμαδα με τη Λαμία. Φυσικά, μετά τις πολλές διαμαρτυρίες από τους παίκτες της ΑΕΚ, ο Κορδέρο πήγε στο VAR να δει τη φάση.

Εκεί έγινε… ζούγκλα καθώς όλος ο πάγκος του Αρη σηκώθηκε και έκανε «αρκουδιές» πίσω από τον διαιτητή της αναμέτρησης, με τους παίκτες της ΑΕΚ να προσπαθούν να μείνουν ψύχραιμοι σε όλο αυτό που γινόταν. Εν τέλει, ο Κορδέρο πήρε πίσω την απόφαση για το πέναλτι, αλλά δεν έδειξε κάρτα στον Σάσα για θέατρο!

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X