Θεοδωρικάκος: «Καμία αμφιβολία ότι ο 23χρονος εμπλέκεται στη δολοφονία του Αλκη» (VIDEO)

Θεοδωρικάκος: «Καμία αμφιβολία ότι ο 23χρονος εμπλέκεται στη δολοφονία του Αλκη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος τόνισε στο Live News πως είναι θέμα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ να φέρει εις πέρας την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου οπαδού του Άρη.

Για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη, μίλησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος στο Live News του Mega ενώ τόνισε, συγκλονισμένος για το τραγικό αυτό γεγονός, πως είναι θέμα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ να φέρει εις πέρας την υπόθεση.

«Θα πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία, να κάνουν μερικά πράγματα για να αλλάξει αυτό το καθεστώς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Υπουργός, και συμπλήρωσε πως αυτό αποτελεί ευθύνη και της Πολιτείας, και των αθλητικών ομάδων, της Αυτοδιοίκησης και των πολιτών.

Όπως είπε, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο 23χρονος συλληφθείς, εμπλέκεται στη δολοφονία του 19χρονου, τονίζοντας πως αποτελεί θέμα τιμής της ΕΛ.ΑΣ να συνεχίσει και να ολοκληρώσει την έρευνα.

«Η Αστυνομία κινείται με ταχύτητα και μεθοδικότητα και φέρνει αποτελέσματα» δήλωσε ο Υπουργός, επισημαίνοντας πως το ενδιαφέρον της κυβέρνησης είναι στραμμένο στην υπόθεση.


Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X