Αναβλήθηκε το Ατρόμητος - Λαμία λόγω Covid-19

Αναβλήθηκε το Ατρόμητος - Λαμία λόγω Covid-19
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την οριστική αναβολή της αναμέτρησης Ατρόμητος – Λαμία που ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου (17:15) ανακοίνωσε η Super League, έπειτα από διαπίστωση θετικών κρουσμάτων σε παίκτες της ομάδας από την Φθιώτιδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Super League έχει ως εξής:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του  Πρωταθλήματος  Super  League  Interwetten,  αναβάλλεται,  για  προληπτικούς  λόγους,  μετά  τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων της Γ.Γ.Α., αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Σοβαρή ΑΕΚ, κέρδισε άνετα τον Άρη 2-0 | AEK Τalk 14/4/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X