Ομπαμεγιάνγκ: «Με πονάει που έφυγα χωρίς ένα αντίο»

Πανηγυρισμός αλά... Τιερί Ανρί από τον Ομπαμεγιάνγκ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την στεναχώρια του για το γεγονός ότι αποχώρησε από την Άρσεναλ, χωρίς ένα πραγματικό αντίο εξέφρασε με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πιερ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.
Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι πλέον ο Πιερ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, με τους «μπλαουγκράνα» να ανακοινώνουν την απόκτηση του  μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Γκαμπονέζος σέντερ φορ, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν υπολογιζόταν από τον τεχνικό της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα, λόγω ενός παραπτώματος του σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram έσπευσε να αποχαιρετήσει τους φίλους των «κανονιέρηδων».

«Στους οπαδούς της Άρσεναλ, σας ευχαριστώ που κάνατε το Λονδίνο σπίτι για εμένα και την οικογένειά μου τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Περάσαμε μαζί σκαμπανεβάσματα και η υποστήριξή σας σήμαινε τα πάντα για μένα. Το να έχω την ευκαιρία να κερδίσω τρόπαια και να έχω την τιμή να είμαι αρχηγός αυτού του συλλόγου είναι κάτι που θα κρατήσω για πάντα στην καρδιά μου.

Πάντα ήμουν 100% συγκεντρωμένος στο να κάνω ό,τι μπορώ για αυτόν τον σύλλογο και γι’ αυτό με πονάει το να φεύγω χωρίς ένα πραγματικό αντίο – αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι λυπημένος που δεν είχα την ευκαιρία να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά δεν τρέφω τίποτα άλλο παρά μόνο σεβασμό για αυτόν τον σύλλογο και εύχομαι πραγματικά σε όλα τα παιδιά και στους οπαδούς ό,τι καλύτερο και πολλά επιτυχημένα χρόνια στο μέλλον. Με αγάπη, Όμπα» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο ίδιος.

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X