Άστατος ο καιρός σήμερα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες (VIDEO)

Άστατος ο καιρός σήμερα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα,Τετάρτη, θα συνεχιστεί ο άστατος καιρός σε όλη τη χώρα. Πιο ήπια θα είναι τα φαινόμενα στη Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη δυτική Στερεά και στη δυτική Πελοπόννησο, και στα Επτάνησα όπου οι βροχές θα είναι τοπικές και θα υποχωρήσουν αισθητά μετά το μεσημέρι, με αρκετό ήλιο.

Και στα ανατολικά ηπειρωτικά όμως οι βροχές θα είναι παροδικές ,ωστόσο κάποιες πρόσκαιρες καταιγίδες αναμένονται , με βελτίωση το απόγευμα στη Θεσσαλία. Στην υπόλοιπη χώρα όμως, στη Θράκη και στο Αιγαίο αναμένονται κατά διαστήματα ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά όλη της χώρας, οι οποίες θα είναι πυκνές προς το βράδυ στα βορειοανατολικά και θα σημειώνονται σε χαμηλά υψόμετρα.

Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία το μεσημέρι. 9 βαθμούς στα κεντρικά και βόρεια, 13-14 στα δυτικά και νότια ηπειρωτικά. Στο Αιγαίο οι μέγιστες θα κυμανθούν από 12 βαθμούς στα βόρεια, μέχρι και 16-17 βαθμούς στα νότια νησιωτικά τμήματα, υψηλές τιμές όσο βαδίζουμε νότια στη χώρα.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο βόρειοι 5-7 μποφόρ, στο Ιόνιο μέχρι και 8, με νοτιοδυτικό άνεμο στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο που πρόσκαιρα θα φτάσει τα 8 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος κατά τη διάρκεια της ημέρας, βροχές και το μεσημέρι καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι νοτιοδυτικοί θα στραφούν σε βόρειους στα 5-7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη η μέρα θα κυλήσει με βροχές ή χιονόνερο, οι οποίες το μεσημέρι θα περιοριστούν στη Χαλκιδική, όπου θα σημειωθούν καταιγίδες, με τοπικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και βελτίωση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι που θα πνέουν στο Θερμαϊκό βορειοδυτικοί 5-7 μποφόρ.


ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X