Προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου: Ακάθεκτες Βραζιλία και Αργεντινή - Βολικό «X» για τον Ισημερινό στο Περού (VIDEO)

Προκριματικά παγκοσμίου κυπέλλου: Ακάθεκτες Βραζιλία και Αργεντινή - Βολικό «X» για τον Ισημερινό στο Περού (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέες νίκες για Βραζιλία και Αργεντινή, με τη «Σελεσάο» να συντρίβει εντός έδρας με 4-0 την Παραγουάη και να κρατά την απόσταση των τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη «Σελέστε», που επικράτησε με 1-0 επί της Κολομβίας, μία ήττα που καταδίκασε τη φιλοξενούμενη, η οποία έχασε κάθε ελπίδα στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Η «σελεσάο» δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα από την Παραγουάη, που εμφανίστηκε δίχως κίνητρο και απογοητευμένη μετά τον αποκλεισμό της από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ραφίνια άνοιξε το σκορ στο 28′, ο Κουτίνιο στο 62′ πέτυχε το δεύτερο γκολ της Βραζιλίας. Ο Άντονι στο 86′ και ο Ροντρίγκο στο 88′ έδωσαν θριαμβευτικές διαστάσεις στη νίκη της ομάδας τους.

Η Αργεντινή από την άλλη, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Κατάρ, μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και, από το ξεκίνημα δημιούργησε τις προϋποθέσεις για γκολ, με τον Ντι Μαρία να κάνει μια εξαιρετική ατομική ενέργεια, να σουτάρει αλλά να μην βρίσκει στόχο στο 16ο λεπτό. Τελικά, άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό. Από τα αριστερά, ο Ακούνια έβγαλε τη σέντρα, ο Λαουτάρο, ανάμεσα από δυο αμυντικούς, είχε τον χρόνο να στοπάρει και να πλασάρει για το 1-0.

Η «Σελέστε» είχε και άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το προβάδισμά της, δίχως όμως να τα καταφέρει.

Τέλος, ο Ισημερινός πήρε αυτό που ήθελε στο Περού, το 1-1 στο πιο κρίσιμο ματς της αγωνιστικής τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στα γήπεδα του Κατάρ. Ζωντανοί έμειναν οι γηπεδούχοι, στο -1 από την απευθείας πρόκριση.

Ο Ισημερινός αιφνιδίασε το γηπεδούχο Περού και μόλις στο 2′ προηγήθηκε με τον Εστράδα, η ισοφάριση ήρθε στο 69΄με τον Φλόρες.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ισημερινός διατηρήθηκε στην τρίτη θέση με 25 βαθμούς και στο +3 από την τέταρτη Ουρουγουάη, θέση οιυτ οδηγεί απευθείας στο Μουντιάλ, στην πέμπτη θέση με 21 βαθμούς το Περού, που αν την κρατήσει, θα παίξει μπαράζ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X