Γιαννίκης για Μελισσανίδη: «Αδικη η κριτική στον προεδρο!» (VIDEO)

Γιαννίκης για Μελισσανίδη: «Αδικη η κριτική στον προεδρο!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της την ήττα από τον Βόλο και επικεντρώνεται στο αυριανό εκτός έδρας ματς κόντρα στον Αρη, με τον Αργύρη Γιαννίκη να τονίζει ότι η κριτική που ασκείται στον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι άδικη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ενωσης στο novasports.gr:

Για την ήττα από τον Βόλο που ήταν η τρίτη σερί εντός έδρας για την ΑΕΚ: «Προσβλητικό και απαράδεκτο».

Για τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει στα παιχνίδια της η ομάδα του και τα μεγάλα κενά διαστήματα: «Η φυσική κατάσταση όταν αναλάβαμε δεν ήταν στο επίπεδο που θέλαμε. Γίνεται τεράστια δουλειά για να το βελτιώσουμε πράγμα που δεν είναι εύκολο μέσα στη σεζόν. Τελευταία υπήρχε ανισορροπία με τον κορωνοϊό και τους τραυματισμούς αλλά οι βάσεις γίνονται σε άλλο χρονικό επίπεδο».

Για τα πρόσωπα και την αντικατάσταση των Γκαρσία και Γέβτιτς: «Οι αλλαγές, ειδικά αυτή του Γκαρσία, έγιναν για να προστατευτούν οι παίκτες από δύσκολες καταστάσεις καθώς είχαμε από το ημίχρονο ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο, οπότε πράξαμε αναλόγως».

Για την επικείμενη απόκτηση του Αλεξάντερ Φράνσον από την ΑΕΚ αρκέστηκε να πει: «Είναι ένας παίκτης που ήρθε να βοηθήσει και γι’ αυτό αποκτήθηκε».

Για την απογοήτευση του κόσμου και αν νιώθει πίεση: «Τα άσχημα αποτελέσματα φέρνουν απογοήτευση πρώτα σε εμάς τους υπεύθυνους. Δεν νιώθω πίεση, έχω στόχους και οράματα. Οσο αυτά δεν προχωράνε είμαι αφάνταστα στενοχωρημένος. Θέλω να είναι ευχαριστημένος και περήφανος ο κόσμος της ΑΕΚ. Λυπάμαι πάρα πολύ για τα τελευταία τρία εντός έδρας αποτελέσματα».

Για την συνομιλία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Ο κύριος Μελισσανίδης μας παρέχει ότι έχουμε ανάγκη. Πιστεύω είναι άδικο να του καταλογίζει ευθύνες ο κόσμος. Κάνει τα πάντα για την ομάδα και την ΑΕΚ. Είναι ο ηγέτης, δεν παίζει, δεν προπονεί ούτε προτείνει παίκτες».

Για τον αγώνα με τον Αρη: «Ο Αρης είναι μια ποιοτική ομάδα, δουλεύει καιρό με τον προπονητή του οπότε έχει συνοχή. Μας δυσκόλεψε στο ΟΑΚΑ. Στην κατάσταση που είμαστε πρέπει να φτάσουμε στο μάξιμουμ για να κερδίσουμε. Ισως είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια μέχρι την έναρξη των πλέι οφ».

Δείτε τις δηλώσεις του Αργύρη Γιαννίκη στο novasports.gr.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X