ΑΕΚ: Γιατί «θολώνει» η περίπτωση Ολίβα - Συνεχίζεται η έρευνα στην αγορά των ελεύθερων

ΑΕΚ: Γιατί «θολώνει» η περίπτωση Ολίβα - Συνεχίζεται η έρευνα στην αγορά των ελεύθερων
Photo Credits: INTIME

Πάει πίσω η περίπτωση του Κρίστιαν Ολίβα για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αλεξάντερ Φράνσον, η ΑΕΚ εξετάζει και το ενδεχόμενο δεύτερης μεταγραφής, με το όνομα του Κρίστιαν Ολίβα να βρίσκεται στο τραπέζι.

Ο 25χρονος Ουρουγουανός αμυντικός χαφ έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από την ιταλική Κάλιαρι και η πλευρά της ΑΕΚ είχε χθες βράδυ επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Στην Ενωση ήξεραν τα δεδομένα της υπόθεσης του Ολίβα, με τον οποίον υπήρξε μια απόκλιση στο οικονομικό, όχι σε τέτοιο βαθμό που να «ναυαγήσει» η υπόθεση. Παράλληλα, αποτρεπτικός παράγοντας για την απόκτησή του είναι το γεγονός ότι δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, κάτι που θα δημιουργούσε πρόβλημα στην ΑΕΚ, η οποία έχει ήδη δηλωμένους πέντε μη κοινοτικούς ποδοσφαιριστές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κρίστιαν Ολίβα έχει στα χέρια του πρόταση από την πατρίδα του και συγκεκριμένα από την Πενιαρόλ, όμως δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να επιστρέψει στην Λατινική Αμερική.

Βέβαια, στις μεταγραφές τα δεδομένα ανατρέπονται από τη μια στιγμή στην άλλη, επομένως δεν αποκλείεται αν υπάρξει σύγκλιση στο οικονομικό τις επόμενες μέρες να προχωρήσει η μεταγραφή του Ολίβα στην ΑΕΚ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X