«Απορρίφθηκε πρόταση της ΑΕΚ ύψους 2+1 εκατ. για τον Νουομπόντο, θα επανέλθει το καλοκαίρι»

«Απορρίφθηκε πρόταση της ΑΕΚ ύψους 2+1 εκατ. για τον Νουομπόντο, θα επανέλθει το καλοκαίρι»
Photo Credits: INTIME

Νέα δημοσιεύματα για την ΑΕΚ και τον Ομπίνα Νουομπόντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενα από τα ονόματα που ακούστηκαν για την ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες ήταν αυτό του Ομπίνα Νουομπόντο.

Ο 30χρονος μέσος της Γκετζέπε συνδέθηκε με την Ενωση τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, παρόλα αυτά έμεινε στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το «naijalumia» η ΑΕΚ έκανε πρόταση 2+1 εκατομμυρίων για την απόκτηση του, παρόλα αυτά ο παίκτης είχε συμφωνήσει να μείνει στην Γκετζέπε για να τη βοηθήσει να παραμείνει στην κατηγορία κα ως εκ τούτου η πρόταση απορρίφθηκε.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πάντως ότι η Ενωσης θα επανέλθει το καλοκαίρι για την περίπτωση του.

Το δημοσίευμα για τον Νουμπόντο και την ΑΕΚ

H AEK δεν κατάφερε να πάρει τελευταία στιγμή τον Νιγηριανό μέσο, Ομπίνα Νουομπόντο, από την Γκετζέπε  της Τουρκίας, καθώς έκλεισε η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία τη Δευτέρα το βράδυ, παρόλα αυτά θα προσπαθήσει εκ νέου να τον αποκτήσει το καλοκαίρι.

Ο Βίντεντ Αλουμόνα από την Krakovia Sports Limited αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ. «Η ΑΕΚ όπως αποδείχθηκε ήταν πολύ αποφασισμένη».

«Είχαν εικόνα για τον Ομπίνα εδώ και καιρό, αλλά η Σινσινάτι ήταν η ομάδα που έκανε την πρώτη κίνηση για τον παίκτη. Και μετά από εβδομάδες διαπραγματεύσεων αποφασίστηκε ο παίκτης να παραμείνει στην Γκετζέπε για να την βοηθήσει να παραμείνει στην κατηγορία.

Αλλά η ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε έντονα λίγες ημέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Τους είπαμε να μην ασχοληθούν και να μην κάνουν πρόταση. Εκτός απ’ αυτό πίστευαν ότι με 1,5 εκατ. θα μπορούσαν να πάρουν τον παίκτη. Από τη στιγμή που δεν προχώρησε η μεταγραφή με τα 2 εκατ. πώς γίνεται να τον έπαιρνα με 1,5 εκατ.;

Παρόλα αυτά το πρόβλημα δεν ήταν τα λεφτά, αλλά ότι ο παίκτης δεν ήθελε να εγκαταλείψει το πλοίο».

Ομως η ΑΕΚ παρά την «κόκκινη κάρτα» που είδε από τους μάνατζερ του παίκτη κατέθεσε μια βελτιωμένη πρόταση το βράδυ της Δευτέρας, δίνοντας 2 εκατ. για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή και άλλο 1 εκατ. σε μπόνους, δηλαδή 3 εκατ.

Παρόλα αυτά και αυτή η πρόταση απορρίφθηκε και από την ομάδα και από τον παίκτη και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν το καλοκαίρι.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X