Ντέμης: «Δεν υπάρχει σχεδιασμός στην ΑΕΚ- Όλοι προπονητές της ΑΕΚ έχουν αλλάξει μετά από στήριξη της διοίκησης» (VIDEO)

Ντέμης: «Δεν υπάρχει σχεδιασμός στην ΑΕΚ- Όλοι προπονητές της ΑΕΚ έχουν αλλάξει μετά από στήριξη της διοίκησης» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε την εικόνα και τη νέα ήττα της ΑΕΚ από τον Βόλο, ενώ έκανε σχόλιο και για τον Αργύρη Γιαννίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σχολίασε την εικόνα και τη νέα ήττα της ΑΕΚ από τον Βόλο, ενώ έκανε σχόλιο και για τον Αργύρη Γιαννίκη.

Ο πρώην πρόεδρος και παλαίμαχος της Ενωσης τόνισε πως στην ΑΕΚ δεν υπάρχει σχέδιο και η κακή της εικόνα δεν είναι θέμα χρημάτων ή μεταγραφών.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης για το ΑΕΚ – Βόλος

Οσα είπε μεταξύ άλλων στο Monday FC στη Nova

«Την ΑΕΚ την είδαμε στο πρώτο ημίχρονο και δεν την είδαμε στο δεύτερο. Μια ομάδα που είναι σε απόγνωση και όσο περνούσε η ώρα λέγαμε αν θα βάλει κι άλλο γκολ ο Βόλος ή όχι στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα προβλήματα της ΑΕΚ υπήρχαν και στα προηγούμενα παιχνίδια. Και να κέρδιζε τα ίδια θα λέγαμε. Στο πρώτο ήταν πολύ καλή, αλλά αυτό είχε να κάνει με την ικανότητα των παικτών της. Εγώ πάλι δεν είδα σχέδιο. Ο Βόλος ήταν καλύτερη ομάδα.

Δεν είναι θέμα χρημάτων ή θέμα μεταγραφών η εικόνα της ΑΕΚ. Έχει καλή ποιότητα, αλλά δεν υπάρχει σχεδιασμός. Παράδειγμα δεν μπορείς να έχεις δύο αριστερά μπακ που είναι διεθνείς με το Ιράν. Πάντως τα τελευταία χρόνια θέμα χρημάτων δεν υπάρχει στην ΑΕΚ.

Όταν παίρνεις έναν τέτοιο προπονητή πρέπει να έχεις μια ασπίδα πάνω του και να μην υπάρχει στο μυαλό του η παραμικρή υποψία ότι μπορεί να κινδυνεύει η θέση του. Μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει ένας προπονητής, ειδικά ένας προπονητής που δεν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού.

Όλοι προπονητές της ΑΕΚ έχουν αλλάξει μετά από στήριξη της διοίκησης στον προπονητή».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X