Γιόκιτς: «Είναι υπέροχος τύπος ο Αντετοκούνμπο»

Γιόκιτς: «Είναι υπέροχος τύπος ο Αντετοκούνμπο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκολα Γιόκιτς κέρδισε την «μάχη» των δύο τελευταίων MVP απέναντι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, όταν οι Ντένβερ Νάγκετς συνέτριψαν τους Μιλγουόκι Μπακς στο “Fiserv Forum” με 136-100.

Ο 26χρονος Σέρβος έμεινε στο παρκέ για 28 λεπτά με απολογισμό 18 πόντους, εννέα ριμπάουντ και 15 ασίστ, ενώ ο Έλληνας πρωταθλητής, στα 31 λεπτά που αγωνίσθηκε, σημείωσε 29 πόντους και μάζεψε εννέα ριμπάουντ.

«Νομίζω ότι όλοι οι ξένοι παίκτες έχουν κάποιου είδους σύνδεση. Ήρθαμε από άλλες χώρες, αυτή είναι η σύνδεση. Ο Αντετοκούνμπο είναι υπέροχος τύπος. Έχει κάνει πολλά καλά πράγματα εδώ στο Μιλγουόκι» είπε ο MVP του NBA για τη σεζόν 2020-21, απαντώντας σχετικά με τη σχέση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Τους δώσαμε κατά κάποιο τρόπο αυτό που ήθελαν, το οποίο ήταν να εμπλακούν όλοι» επεσήμανε ο Αντετοκούνμπο. «Νομίζω ότι έπρεπε, κατά τη γνώμη μου, να παίξουμε κατευθείαν, να τον αναγκάσουμε να πηγαίνει ένας εναντίον ενός όλη τη νύχτα. Δεν το κάναμε αυτό» πρόσθεσε.

«Του αρέσει να κερδίζει» ανέφερε ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπάντενχόλζερ, για τον Σέρβο σούπερ σταρ και συμπλήρωσε: «Θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει. Τα εύσημα σε αυτόν».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X