Δεδομένη η αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα - Τα σενάρια

Δεδομένη η αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα - Τα σενάρια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεδομένη θεωρείται η αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα από τις 7 Φεβρουαρίου με την Επιτροπή Εμπειρογνώμων να εξετάζει δύο σενάρια ως προς την εισήγηση που θα κάνει στην Κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, οι λοιμωξιολόγοι έχουν αποφασίσει πως θα είναι θετική η εισήγηση για μερική άρση των μέτρων στα γήπεδα, ωστόσο δεν έχουν καταλήξει στο ποια θα είναι αυτή.

Από τη μία υπάρχουν αυτοί που είναι θετικοί στην αύξηση της χωρητικότητας στο 40 με 50% των γηπέδων τόσο σε ανοικτά όσο και σε κλειστά γήπεδα με πλαφόν, όμως, τις 20.000 στα ανοικτά.

Ενώ υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν να περάσει η πρόταση που έγινε από τις ομάδες να βρίσκονται στις εξέδρες όλοι όσοι έχουν εισιτήρια διαρκείας σε ανοικτά και κλειστά. Να έχουν, δηλαδή, δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα τα άτομα που έχουν προπληρώσει τις θέσεις τους και επί της παρούσης ειδικά στις μεγάλες ομάδες της χώρας έχουν αποκλειστεί από τις εξέδρες, με δεδομένο πως οι σύλλογοι, όπως η ΑΕΚ, έχουν επιλέξει να παίζουν κεκλεισμένων παρά να μπουν στη δύσκολη διαδικασία να διαχωρίσουν τους οπαδούς τους.

Επίσης να σημειωθεί πως τη Δευτέρα (31/1) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ιωάννης Οικονόμου υποστήριξε ότι «αυτή την εβδομάδα θα επανεξεταστεί η αύξηση πληρότητας στα γήπεδα και στους άλλους χώρους αθλητικής δραστηριότητας» αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι δεδομένη η μερική άρση.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι οι ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά και τον Ολυμπιακό με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη θα γίνουν με αρκετό κόσμο και όχι με 1.000 θεατές, όπως θα ίσχυε, αν τα παιχνίδια διεξάγονταν την περασμένη Τετάρτη, όποτε και αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Ενώ στα κλειστά γήπεδα τα ματς πρωταθλήματος και της Eurοleague, όποια από τις δύο εισηγήσεις και αν περάσει και ειδικά με το 40 ή 50%, θα γίνουν με κόσμο, πράγμα σημαντικό για τις ομάδες, με δεδομένο πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία των διοργανώσεων.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X