ΑΕΚ: «Μπαμ» στο φινάλε με τον «γίγαντα» Ολεξάντρ Σέβελεφ!

ΑΕΚ: «Μπαμ» στο φινάλε με τον «γίγαντα» Ολεξάντρ Σέβελεφ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απέκτησε τον διεθνή Ουκρανό πίβοτ Ολεξάντρ Σέβελεφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ανακοίνωσε τον παίκτη που αναζητούσε για να καλύψει την θέση του πίβοτ και να ενισχύσει την ομάδα στο υπόλοιπο της σεζόν.

Ο λόγος για τον διεθνή Ουκρανό Ολεξάντρ Σέβελεφ. Πρόκειται για έναν πραγματικό «γίγαντα» ύψους 2.00μ και βάρους 124 κιλών που αναμένεται να δώσει στην ΑΕΚ την δύναμη που χρειάζεται στην άμυνα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά έμπειρο παίκτη ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με την Πέλιστερ η οποία φέτος βρίσκεται στον όμιλο της ΑΕΚ στο EHF European League ενώ στο πρώτο μισό της σεζόν ήρθε στην χώρα μας για λογαριασμό του Διομήδη. Για μια ακόμη φορά ο Σταμάτης Παπασταμάτης έδειξε πως είναι αποφασισμένος για να στηρίξει και να ενισχύσει την ομάδα με κάθε τρόπο στην πορεία της προς την κατάκτηση του φετινού νταμπλ. Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ είναι πλέον ενισχυμένη με τους Νίκολα Στεφάνοβιτς και Αλεξάντρ Σέβελεφ για το υπόλοιπο της σεζόν ενώ αποδέσμευσε τους Μπεντζιλαλί και Μπεριά.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ολεξάντρ Σέβελεφ. Ο 34χρονος (02/12/1987) διεθνής Ουκρανός πίβοτ, ύψους 2.00 μ. και βάρους 124 κιλών, υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Ολεξάντρ Σέβελεφ έχει μια πλούσια καριέρα στις πλάτες του, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του το 2004 από την ουκρανική Portovyk Yuzhne όπου αγωνίστηκε έως το 2010. Την σεζόν 2010/11 έπαιξε στην ισπανική Ciudad Real και την σεζόν 2011-12 έως και την σεζόν 2012-13 στην Dinamo Minsk της Λευκορωσίας. Την περίοδο 2013-14 έως και την σεζόν 2017-18 στην ουκρανική, Motor Zaporozhye και την σεζόν 2018-19 στην ουκρανική, HC Donbas. Πριν έρθει στην χώρα μας την εφετινή σεζόν για λογαριασμό του Διομήδη, αγωνίστηκε τη σεζόν 2019-20 στην Eurofarm Pelister. Έχει αγωνιστικές παραστάσεις από το Champions League καθώς και από το EHF European Cup αλλά και την Seha League».

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Ολεξάντρ Σέβελεφ δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ. Το όνομα, η ιστορία και οι διακρίσεις της, μου προκαλούν δέος και αυτό που θέλω να υποσχεθώ στους τρομερούς οπαδούς της ομάδας είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει τους στόχους της. Θέλω πολύ να νιώσω την ατμόσφαιρά τους. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και ότι θα περάσουμε στην επόμενη φάση φάση της Ευρώπης. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ΑΕΚ που με επέλεξαν».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X