ΑΕΚ – Βόλος: Όλα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο

Εικόνες από το ΑΕΚ - Βόλος
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του Γιαννίκη στο παιχνίδι με τον Βόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προφανώς η ΑΕΚ είχε πολλά προβλήματα απουσιών. Όπως επίσης είναι και προφανές όμως, πως δεν μπορεί αυτά τα προβλήματα να αποτελούν δικαιολογία για μια ήττα εντός έδρας από τον Βόλο. Μια ήττα μάλιστα που ήρθε μετά από ακόμα δυο εντός έδρας ήττες σερί από ΟΦΗ και Παναιτωλικό.

Ο Αργύρης Γιαννίκης παρέταξε, με βάση τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Και παρόλο που οι περισσότερες φάσεις προήλθαν από προσωπικές ενέργειες λόγω της ποιότητας κάποιων παικτών και λιγότερο λόγω  πλάνου, η ΑΕΚ έπαιξε και καλή μπάλα στο πρώτο ημίχρονο. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο, ο αντίπαλος «διάβασε» την ΑΕΚ και η αντίδραση του τεχνικού της Ένωσης, ήταν όλη λάθος.

Καταρχάς για άγνωστο λόγο μετατέθηκε στην αριστερή πλευρά και… εξαφανίστηκε, ο Λιβάι Γκαρσία ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός από δεξιά. Επίσης για άγνωστο λόγο έφυγε νωρίς από το ματς ο Γέβτιτς και η ΑΕΚ έχασε την δημιουργία και κυρίως την δυνατότητα του Ελβετού για καλές εκτελέσεις «στημένων». Ενώ η αντικατάσταση του Γέβτιτς, έγινε με τον Γιούση, που κλήθηκε να δώσεις επιθετικές λύσεις, στο πρώτο του ματς φέτος με την πρώτη ομάδα. Και παρόλο που υπήρχε στον πάγκο ο Τάνκοβτς, τον οποίο ο Γιαννίκης επιστράτευσε στο τελευταίο λεπτό του ματς. Περίεργο φάνηκε ακόμα και το γεγονός πως αντικαταστάθηκε ο Σιμάνσκι, που χθες ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο και όχι ο Λε Ταλέκ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X