Δεν κάνει μεταγραφή η ΑΕΚ: «Δεν θα πάρουμε παίκτη τον Γενάρη, δεν βρέθηκε ο χαφ που θέλαμε!»

Δεν κάνει μεταγραφή η ΑΕΚ: «Δεν θα πάρουμε παίκτη τον Γενάρη, δεν βρέθηκε ο χαφ που θέλαμε!»
Photo Credits: INTIME

Δεν θα κάνει μεταγραφή ποδοσφαιριστή η ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε επίσημα απόψε η ΠΑΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγη ώρα μετά τη νέα εντός έδρας ήττα από τον Βόλο, η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή ποδοσφαιριστή, καθώς δεν βρήκε τον παίκτη που ήθελε!

Κάτι που προφανώς προξενεί μεγάλα ερωτήματα που χρειάζονται απαντήσεις από τους αρμοδίους των μεταγραφών, μιας και η ΑΕΚ εδώ και δύο μήνες αναζητά μέσο στην αγορά!

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ενημέρωσε πως δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση ποδοσφαιριστή, παρά το κενό στην μεσαία γραμμή που έχει κοστίσει αρκετούς βαθμούς μέχρι τώρα στην ομάδα. Και κάτι που έγινε εμφανές και απόψε στην ήττα από τον Βόλο.

Η εξήγηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Σύμφωνα με την ΠΑΕ η απόφαση για να μην κάνει μεταγραφή δεν έχει να κάνει με το σημερινό αποτέλεσμα και την ήττα από τον Βόλο στο ΟΑΚΑ αλλά οφείλεται στο ότι δεν προχώρησαν οι δυο τελευταίες καλές περιπτώσεις που δούλεψε η ΑΕΚ και δη οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου.

Η μία αφορά τον Εντερ Μπαλάντα της Κλαμπ Μπριζ που δεν ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση δανεισμού του, ενώ η δεύτερη αφορούσε την αγορά ποδοσφαιριστή, για τον οποίο υπήρχε κατ’αρχήν συμφωνία, η οποία όμως δεν προχώρησε καθώς η ομάδα του δεν βρήκε αντικαταστάτη.

Η ΑΕΚ είχε πει ότι έψαχνε παίκτη που θα έκανε τη διαφορά και από τη στιγμή που δεν βρήκε τέτοιο παίκτη αποφάσισε σε συνεννόηση διοίκησης και αγωνιστικού τμήματος να μην προχωρήσει σε μεταγραφή μόνο για να πάρει κάποιον παίκτη.

Και αυτό βεβαίως είναι κάτι που προξενεί εντύπωση πλέον…

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X