ΑΕΚ - Βόλος: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΑΕΚ - Βόλος
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατέρρευσε στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε εντός έδρας από τον Βόλο με 2-1. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς στο ΟΑΚΑ.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Επέστρεψε μετά από σχεδόν δυο μήνες. Θα μπορούσε να είχε πολύ καλύτερη αντίδραση στην φάση του πρώτου γκολ του Βόλου. Είχε μια καλή αντίδραση σε τετ α τετ με τον Φαν Φέρτ, που όμως το προκάλεσε με δικό του λάθος.

Λάζαρος Ρότα: Από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που το πάλεψαν ίσως περισσότερο απ’ όλους στο ματς. Κυρίως ανασταλτικά έδωσε πολλές μάχες, αλλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε αρκετά να βοηθήσει και στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Σίμος Μήτογλου: Δεν ήταν σε καλό απόγευμα ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ. Δυσκολεύτηκε πολύ και με τον σέντερ φορ του Βόλου και γενικώς μ’ όλους τους αντιπάλους του. Έχασε αρκετές φορές και την θέση του και προσωπικές μονομαχίες.

Γιώργος Τζαβέλλας: Κάνει λάθος στον τρόπο που πηγαίνει πάνω στον αμυντικό του Βόλου στην φάση του κερδισμένου πέναλτι. Άτσαλα και με απλωμένο τον αγκώνα. Φάση καθοριστική για το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά μέχρι εκείνο το σημείο, ήταν απ’ αυτούς που προσπαθούσαν να μαζέψουν κάπως τα ασυμμάζευτα στην άμυνα της ΑΕΚ.

Εσχάν Χατζισαφί: Έπαιζε με την εμπειρία του, που τον βοήθησε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, όταν έκανε και κάποια καλά ανεβάσματα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως που χρειάστηκε και η ταχύτητα και η ταχυδύναμη, δεν κατάφερε να βοηθήσει σχεδόν καθόλου.

Ντάμιεν Λε Ταλέκ: Ίσως ο μοναδικός παίκτης της ΑΕΚ που ήταν κάτω του μετρίου σ’ ολόκληρο το 90άλεπτο. Πολύ κακός με την μπάλα στα πόδια του, πολύ αργός στις ανασταλτικές του αντιδράσεις, έχασε και τον Φαν Φερτ στην φάση του πρώτου γκολ του Βόλου.

Ντάμιαν Σιμάνσκι: Έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Έδωσε την ασίστ στο γκολ του Αραούχο και γενικώς ήταν πολύ χρήσιμος σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού της ομάδας. Με σωστή επιθετική άμυνα και σε σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια. Μέχρι που άρχισε να μένει από δυνάμεις αλλά και πάλι είναι άγνωστο γιατί αντικαταστάθηκε.

Ντάρκο Γέβτιτς: Στο πρώτο ημίχρονο βοήθησε αρκετά στην καλή επιθετική λειτουργία. Άνοιγε με σωστό τρόπο το παιχνίδι της ομάδας και είχε και σωστές επιλογές με την μπάλα στα πόδια. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ακολούθησε τον ίδιο ρυθμό, αλλά βγήκε και πολύ νωρίς από το γήπεδο.

Λιβάι Γκαρσία: Έκανε ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο. Με εντυπωσιακές προσωπικές ενέργειες από την δεξιά πλευρά και με συνεχή «τρυπήματα» της αντίπαλης άμυνας. Ξεκίνησε την φάση του γκολ του Αραούχο και ξεκίνησε γενικώς πολλές καλές επιθετικές ενέργειες της ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκε το ίδιο φορτσάτος, αλλά για κάποιο άγνωστο λόγο μετατέθηκε και στην αριστερή πλευρά.

Σέρχιο Αραούχο: Ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ, σε ένα πολύ κακό απόγευμα για την ομάδα. Πέτυχε γκολ, είχε δοκάρι με τρομερή ενέργεια, έκανε τα πάντα στην επίθεση και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε φτάσει ακόμα και στο χατ τρικ. Στο δεύτερο ημίχρονο φαινόταν ορισμένες φορές σαν να παλεύει μόνος του μέσα στο γήπεδο.

Στίβεν Τσούμπερ: Έχασε το πέναλτι στην αρχή του ματς και γενικώς έχασε με μεγάλη ευκολία, καλές ευκαιρίες για να μπορέσει να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο. Και στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα, φαινόταν σαν να εξαφανιζόταν από το γήπεδο.

Χρήστος Γιούσης: Ήταν η πρώτη κίνηση του Γιαννίκη από τον πάγκο. Πρώτο του ματς φετινό με την πρώτη ομάδα. Δεν έδειχνε να μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

Μιχάλης Κοσίδης: Μπήκε για να παίξει στην κορυφή της επίθεσης. Προσπάθησε πολύ, αλλά έτσι όπως έπαιξε η ΑΕΚ, δεν πήρε ούτε μια φορά την μπάλα σωστά, για να φανεί αν μπορεί να κάνει οτιδήποτε.

Γέβχεν Σάκχοφ: Μπήκε στο ματς μήπως συμμαζέψει λίγο την κατάσταση στην μεσαία γραμμή και μήπως μπορέσει να βοηθήσει δημιουργικά. Δεν έκανε τίποτα από τα δυο.

Κλεμάν Μισελέν: Επιστρατεύτηκε για να παίξει ως αριστερό μπακ, όταν τραυματίστηκε ο Χατζισαφί. Δεν είχε ούτε χρόνο για να προσαρμοστεί σε μια θέση, που είχε παίξει μόλις μια φορά ακόμα στην καριέρα του.

Μουαμέρ Τάνκοβιτς: Τον έβαλε ο προπονητής στο ματς στο 89’. Κάτι που σημαίνει πως δεν πρόλαβε καλά – καλά, ούτε ζεσταθεί μέσα στο γήπεδο, ούτε πολύ περισσότερο να βοηθήσει σε κάτι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X