Australian Open: Φοβερός και τρομερός Ναδάλ κατέκτησε το 21ο Grand Slam (3-2) σε έναν ιστορικό τελικό!

Australian Open: Φοβερός και τρομερός Ναδάλ κατέκτησε το 21ο Grand Slam (3-2) σε έναν ιστορικό τελικό!

Κατέκτησε το Australian Open ο Ράφα Ναδάλ σε έναν ιστορικό τελικό με τον Ντανιήλ Μεντβέντεφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μοναδικός Ράφα Ναδάλ! Ο 35χρονος Ισπανός παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ από τον εξαιρετικό Ντανιίλ Μεντβέντεφ δεν το έβαλε κάτω. Κέρδισε τα τρία επόμενα σετ όλα και έφτασε στην κατάκτηση του Αυστραλιανού Open, για δεύτερη φορά στην καριέρα του και πρώτη από το 2009, μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό που κράτησε σχεδόν πεντέμισι ώρες!

Έτσι έγινε ο πρώτος τενίστας με 21 τίτλους σε Grand Slam αφήνοντας στους 20 τον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρότζερ Φέντερερ. Παράλληλα στέρησε στον Ρώσο αντίπαλό του τη δυνατότητα να επωφεληθεί από την απουσία του «Νόλε» και κερδίζοντας τον τίτλο να ανέβει στην πρώτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 25χρονος Μεντβέντεφ κέρδισε με άνεση το πρώτο σετ με 6-2, κατόρθωσε να γυρίσει από το… πουθενά το δεύτερο και να το πάρει κι αυτό με 7-6 (7-5) μετά από μιάμιση ώρα και όλα έδειχναν πως θα κατακτούσε δεύτερο σερί Grand Slam.

Όμως σχεδόν τέσσερις μήνες πριν κλείσει τα 36, ο Ναδάλ έδειξε πως έχει αστείρευτες δυνάμεις και σπουδαίο χαρακτήρα για να «λυγίσει». Πήρε το τρίτο και το τέταρτο σετ με 6-4, έφτασε σε διπλό match point στο πέμπτο σετ για να ισοφαριστεί σε 5-5 από τον Ρώσο, αλλά κάνοντας αμέσως μπρέικ (!) πήρε με 7-5 το τελευταίο σετ και τη νίκη.

Πηγή: Sportfm

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X