Ραμί για την σχέση του με την Πάμελα Άντερσον: «Ήταν είδωλο, φοβήθηκα τους παπαράτσι»

Ραμί για την σχέση του με την Πάμελα Άντερσον: «Ήταν είδωλο, φοβήθηκα τους παπαράτσι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναδρομή στην καριέρα του, αλλά και στην… θυελλώδη σχέση του με την Πάμελα Άντερσον έκανε ο Αντίλ Ραμί.

Ο 36χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στην Τρουά, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν αποχώρησε από τη Μαρσέιγ το 2019.

«Όταν έφυγα από την Μαρσέιγ, πολλοί άνθρωποι έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να μην επιστρέψω στη Ligue 1. Ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου. Έκαναν τα πάντα για να με κάνουν να φύγω από το ποδόσφαιρο. Εδώ λέω στον εαυτό μου ότι μπορώ να είμαι περήφανος για τον εαυτό μου. Προσπάθησαν να με πνίξουν πολλές φορές και είμαι ακόμα εδώ, όρθιος. Ο ποδοσφαιριστής είναι το εύκολο θύμα. Είναι όμορφος, έχει λεφτά και είναι νέος. Χωρίς γενικεύσεις, αλλά υπάρχουν πολλά κορίτσια που ενδιαφέρονται για τα χρήματά τους. Μερικές φορές θέλουν απλώς να κερδίσουν μέσω αυτών, θαυμαστές στα κοινωνικά δίκτυα για να γίνουν γνωστοί», είπε αρχικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «L’ Equipe».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τον δεσμό του με την διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό.

«Τα κουτσομπολιά έχουν εξαπατήσει τον κόσμο. Δεν ήθελα να είμαι μέρος σε αυτό, αλλά η κοπέλα μου ήταν είδωλο και πολλοί άνθρωποι επηρεάστηκαν από όλα αυτά τα σκ@@ά. Φοβήθηκα από όλους αυτούς τους παπαράτσι και έτσι αναγκάστηκα να φύγω από τη Γαλλία» ήταν τα λόγια του.

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X