Τα φανταστικά 28 λεπτά πρέπει να είναι οδηγός για την ΑΕΚ στην συνέχεια

Τα φανταστικά 28 λεπτά πρέπει να είναι οδηγός για την ΑΕΚ στην συνέχεια
Photo Credits: INTIME

Ο Θάνος Τσίμπος γράφει για τα εντυπωσιακά πρώτα 28 λεπτά και για τον αποπροσανατολισμό που γύρισε το παιχνίδι

Πολύ ωραίος αγώνας εχθές στα Λιόσια με τον Ολυμπιακό να επικρατεί τελικά της ΑΕΚ, με αντεπίθεση διαρκείας στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Η Ένωση είχε στριμώξει για τα καλά τους «ερυθρόλευκους» αλλά η ποιότητα του Κώστα Σλούκα ανέτρεψε τα δεδομένα.

Πολύ καλά διαβασμένη η ΑΕΚ

Ερχόμενη σε αυτό το ματς η ΑΕΚ είχε να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα όπως και ο Ολυμπιακός. Σε αντίθεση με αυτό που είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας, ότι είχε μια εβδομάδα να ετοιμάσει το ματς, η Ένωση λόγω χιονόπτωσης, έκανε μόλις 2 προπονήσεις Πέμπτη και Παρασκευή. Αν προσθέσουμε και τις απουσίες του Ανγκόλα και του Παππά, συν τον Στέφανο Δέδα που έβλεπε το ματς από το σπίτι του, καταλαβαίνει κανείς ότι τα πράγματα δεν ήταν ευοίωνα. Ο Ολυμπιακός είχε και αυτός τις απουσίες του, αλλά μιλάμε για μια ομάδα με δεκαπλάσιο μπάτζετ και 15 παίκτες πρώτης γραμμής, που σε αυτό το επίπεδο μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Η ΑΕΚ παρόλα αυτά βγήκε να παίξει το παιχνίδι της, με σκοπό να κατεβάσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού και στην επίθεση να χτυπήσει όλα τα mismatch που δημιουργούσαν οι αλλαγές πάνω στα σκριν. Πράγματι η Ένωση έκανε το Ολυμπιακό να φαίνεται πάρα πολύ κακός στο πρώτο ημίχρονο, βρίσκοντας λύσεις είτε κοντά είτε μακριά από το καλάθι, διαβάζοντας ό,τι έδινε η άμυνα του και με το 5-out παιχνίδι της, απενεργοποίησε τον Φάλ.

Τα 2 λεπτά που έκριναν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό

Το κρίσιμο σημείο για την εξέλιξη του αγώνα είναι περίπου 2:30 πριν την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Σε εκείνο το σημείο, με τα «όργια» του Ράουτινς, η ΑΕΚ ξέφυγε μέχρι και με 16 πόντους, αλλά έκανε ένα λάθος.

Διαβάστε περισσότερα για την εμφάνιση της ΑΕΚ, τον Ράουτινς και τον Λαρεντζάκη

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X