ΑΕΚ: Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ -Συνέτριψε 10-1 τον Ηνίοχο

«Αφεντικό» στο ντέρμπι η ΑΕΚ- Νίκησε τον Δούκα (4-2) και σκαρφάλωσε μόνη στην κορυφή!
Photo Credits: INTIME

Εύκολη νίκη για την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ που επικράτησε 10-1 του Ηνίοχου στο Κλειστό των Ιλισίων για την 16η αγωνιστική της Futsal Super League.

H πρωτοπόρος ΑΕΚ μετά από δύο σερί ήττες, «καιγόταν» για τη νίκη απέναντι στον Ηνίοχο. Οι «κιτρινόμαυροι» παίζοντας ουσιαστικό αλλά και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, έφθασαν άνετα στη νίκη και παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ μένουν ακόμα δύο αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου. Στη συνέχεια ακολουθούν τα play off, με την «Ένωση» να στοχεύει μόνο στην πρώτη θέση και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.

Η «Ένωση» από το πρώτο ημίχρονο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι του Πάνου. Για τον «Δικέφαλο» στο πρώτο ημίχρονο, σημείωσαν γκολ οι Ταρνανίδης, Καρύδας, Παναγόπουλος, Παπακώστας αλλά και ξανά ο Πάνου για να διαμορφωθεί το 0-6. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι. Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό, σημείωσε άλλα τέσσερα τέρματα με τους Κάρμη, Παπακώστα, Αυλωνίτη και Παναγόπουλο. Το γκολ της τιμής για τον Ηνίοχο το πέτυχε ο Μπεγκάι.

Ηνίοχος – ΑΕΚ 1-10
Σκόρερς: Πάνου (2), Ταρνανίδης, Καρύδας, Παναγόπουλος (2), Παπακώστας (2), Κάρμης, Αυλωνίτης.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X