«OPAP ARENA»: Ξεκίνησε η δημιουργία του τεράστιου αετού για το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

«OPAP ARENA»: Ξεκίνησε η δημιουργία του τεράστιου αετού για το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ένας μεγάλος ατσάλινος αετός θα δεσπόζει πάνω από το γήπεδο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ατσάλινος δικέφαλος αετός που θα δεσπόζει μπροστά από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ ξεκίνησε να φιλοτεχνείται.

Ο Ούγγρος γλύπτης Γκάμπρο Μίκλος Στζόκε, που ανέλαβε το έργο, πόσταρε στο Instagram κάποιες πρώτες φωτογραφίες από τα πρώιμα στάδια της δημιουργίας του.

Στις φωτογραφίες φαίνεται να δημιουργείται ο τρούλος που θα «πατάει» πάνω ο το γιγαντιαίου δημιούργημα. Το ύψος του γλυπτού θα φτάνει τα 12 μέτρα και άλλο τόσο θα είναι το πλάτος του με το άνοιγμα των φτερών.

Το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το καλοκαίρι, αφού άλλωστε η «Ένωση» φιλοδοξεί να παίξει την επόμενη σεζόν στην «Αγια-Σοφιά».«OPAP ARENA»: Ξεκίνησε η δημιουργία του τεράστιου αετού για το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) «OPAP ARENA»: Ξεκίνησε η δημιουργία του τεράστιου αετού για το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) «OPAP ARENA»: Ξεκίνησε η δημιουργία του τεράστιου αετού για το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) «OPAP ARENA»: Ξεκίνησε η δημιουργία του τεράστιου αετού για το γήπεδο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Τσακίρης - ΑΕΚ: Η περσινή χαρά, οι μεταγραφές και η κριτική
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X