Ξημερώνει… Κυριακή!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για τη μεταγραφή (;) του χαφ και τη συνέχεια του πρωταθλήματος…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έφυγε και το Σάββατο, ξημερώνει Κυριακή (που λέει και το σπουδαίο λαϊκό άσμα των Μίμη Πλέσσα, Λευτέρη Παπαδόπουλου και Γιάννη Πουλόπουλου) και ο χαφ δεν έχει έρθει ακόμα… Οπότε δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε κάτι μεταγραφικό. Να δούμε ποιος παίκτης θα έρθει και εδώ είμαστε, να τα πούμε όλα. Το μόνο δεδομένο, εδώ και μέρες, είναι πως η ΑΕΚ καθυστέρησε ξανά και μάλιστα πάρα πολύ, για τη μεταγραφή που είχε ανάγκη από τις αρχές Νοεμβρίου!

Και έπρεπε να τον φέρει στα Σπάτα την πρώτη μέρα του μήνα και τελικά τον φέρνει (ελπίζουμε δηλαδή) την τελευταία. Στις… ενδιάμεσες, θα μπορούσε η ΑΕΚ με έναν χαφ ανώτερου επιπέδου από αυτούς που διαθέτει, να έχει αποφύγει τουλάχιστον την εντός έδρας ήττα από τον Παναιτωλικό.

Προσωπικά, θεωρώ ότι θα μπορούσε να είχε κερδίσει και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού αν φέρουμε στο μυαλό μας το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο μοναδικός αδύναμος κρίκος ήταν στη μεσαία της γραμμή, αλλά ας μην το υπολογίσουμε αυτό. Ας είχε +3 βαθμούς στο πρωτάθλημα από την «αυτοκτονία» με τους Αγρινιώτες. Τρομερά σημαντικό θα ήταν και όλοι καταλαβαίνουμε το λόγο.

Για να ξέρουμε τι λέμε…

Το δεδομένο, λοιπόν, είναι ότι η ΑΕΚ άργησε για τη μία μεταγραφή που ήταν προαποφασισμένο να κάνει και το ζητούμενο πλέον να δούμε ποια θα είναι αυτή η μεταγραφή και κυρίως να αποδειχτεί… λίρα εκατό για την ομάδα γιατί μιλάμε για μια πάρα πολύ κομβική κίνηση, που μπορεί να αλλάξει το αγωνιστικό στάτους της ΑΕΚ. Να έρθει με το καλό, να τον δούμε και τον σχολιάζουμε.

Η Κυριακή άλλωστε είναι ημέρα αγώνα και ο Αργύρης Γιαννίκης με τους παίκτες του, πρέπει να έχουν το μυαλό τους μόνο στο πως θα νικήσουν τον Βόλο. Και την Τετάρτη έχουν… Χαριλάου και τη μάχη με τον πληγωμένο Άρη, που δεδομένο είναι ότι θα μας περιμένει για… πόλεμο και με… στόχο ζωής να μας κάνει ζημιά.

Είναι και το ντέρμπι της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής, θα δούμε τι θα γίνει κι εκεί, αλλά ακόμα κι αν ηττηθεί ο ΟΣΦΠ και νικήσει η ΑΕΚ τον Βόλο, και πάλι δεν θα είναι ρεαλιστικό να συζητάμε για πρωτάθλημα, για να ξέρουμε τι λέμε. Για να το κάνω ακόμα πιο λιανά, για να ξαναμπεί η ΑΕΚ σε… κουβέντα περί τίτλου, θα πρέπει εκτός από το να μην κερδίσει ο ΟΣΦΠ στην Τούμπα, να κερδίσει η ίδια όλα τα παιχνίδια (επτά στο σύνολο) ως το τέλος της κανονικής περιόδου!

Οι «αυτοκτονίες» και οι αλλοιώσεις

Αν τα βάλετε κάτω, θα δείτε ότι έτσι είναι, αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές. Γιατί μόνο αν είναι στο -5 (στη χειρότερη περίπτωση) μπαίνοντας στα play offs, θα μπορεί να έχει έστω και λίγες ελπίδες για να κάνει το θαύμα. Αυτή είναι η πραγματικότητα, που τη διαμόρφωσαν, οι «αυτοκτονίες» της ΑΕΚ με Απόλλωνα, ΟΦΗ και Παναιτωλικό, σε συνδυασμό με τις διαιτητικές αλλοιώσεις στο πρωτάθλημα.

Δείχνουν πολύ μακρινά όλα αυτά βέβαια, οπότε ας αρκεστούμε στο… σήμερα και στο να νικήσει η ΑΕΚ το δύσκολο παιχνίδι με τον Βόλο. Γιατί όλα τα ματς στο ΟΑΚΑ είναι δύσκολα για την ΑΕΚ, ιδιαίτερα όταν διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Να γίνει αυτό – πρώτα ο Θεός – και από το βράδυ της Κυριακής, θα μιλάμε για τον επόμενο «τελικό», που είναι με τον Άρη την Τετάρτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X