Καλόμοιρος: «Με σοβαρότητα για τους δύο βαθμούς κόντρα στον Αερωπό»

Καλόμοιρος: «Με σοβαρότητα για τους δύο βαθμούς κόντρα στον Αερωπό»
Photo Credits: INTIME

Ο παίκτης της ΑΕΚ μίλησε για τον αυριανό αγώνα με τον Αερωπό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο παίκτης της ΑΕΚ, Γιάννης Καλόμοιρος με δήλωση του στο aek.gr αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση σχολίασε πως η ομάδα του θέλει να παρουσιάσει ένα σοβαρό πρόσωπο και να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης εύκολα.

Συγκεκριμένα ο νεαρός παίκτης της ΑΕΚ σχολίασε: «Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα, με μια ομάδα που έχει αλλάξει αρκετά φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα σοβαρό πρόσωπο και να πάρουμε τους 2 βαθμούς».

Σύμφωνα με τα στατιστικά ΑΕΚ και Αερωπός έχουν τεθεί αντιμέτωποι 26 φορές στο Πρωτάθλημα, με την «Ένωση» να μετρά 21 νίκες και την ομάδα της Έδεσσας 5. Στους αγώνες της Έδεσσας, σε 13 αναμετρήσεις, η ΑΕΚ έχει πανηγυρίσει 8 «διπλά», ενώ οι γηπεδούχοι μετρούν 5 νίκες. Στα γκολ, η ΑΕΚ έχει σημειώσει 777 (366 εκτός έδρας), ενώ ο Αερωπός 602 (305 εντός έδρας). Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας στο Πρωτάθλημα είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 96 τέρματα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X